Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 5/2: Τι θα δούμε την Παρασκευή στο bootcamp
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 5/2: Τι θα δούμε την Παρασκευή στο bootcamp

MasterChef 5 spoiler 5/2: Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (03/2) οι οντισιόν του "MasterChef 5" 

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (03/2) οι οντισιόν του “MasterChef 5” για φέτος και έτσι στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή (05/2) θα δούμε τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, δηλαδή το bootcamp. Υπενθυμίζεται ότι φέτος υπήρξαν αλλαγές στη διαδικασία των οντισιών, καθώς οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονταν μπροστά στους κριτές ανά τετράδες, ενώ όποιος έπαιρνε τρία “ναι” περνούσε κατευθείαν στο σπίτι του “MasterChef 5”.

Στο bootcamp πρόκειται να δούμε όσους διαγωνιζόμενους κατάφεραν να αποσπάσουν δύο “ναι” από τους κριτές και τους δόθηκε μία ευκαιρία για να αποδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, τις γνώσεις και το πάθος τους. Οι διαγωνιζόμενοι θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του “MasterChef 5” για 40 λεπτά και θα πρέπει να πάρουν τρία “ναι” για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην τελευταία φάση, που είναι η είσοδος στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Πάμε να δούμε μερικούς παίκτες που ξεχώρισας στα προηγούμενα επεισόδια.

MasterChef 5: Η audition της Βίλλυς

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μια από τις πιο όμορφες γυναικίες παρουσίες που πέρασαν από το MasterChef. Η Βίλλυ με καταγωγή από Καλαμάτα και Νάξο, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική, παρά τις σπουδές της στην εγκληματολογία και την προϋπηρεσία της, ως αεροσυνοδός.

Με σικ εμφάνιση και υπέροχη παρουσία, η Βίλλυ κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας της, δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς δεν ένιωθε άνετα μέσα στην κουζίνα του MasterChef ενώ υπήρξε κι εκείνη η στιγμή που σκέφτηκε να τα παρατήσει. Στο εισαγωγικό της βίντεο η παίκτρια μοιράστηκε φωτογραφίες της καθημερινότητάς της. Η νεαρή μαγείρισσα, αν και ήταν υπερβολικά αγχωμένη, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την αλμυρή τάρτα με αρνίσιο συκωτάκι και σος γιαουρτιού που έφτιαξε. Τελικά με τριπλό «ναι» πέρασε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. «Θα φύγω τρέχοντας για να μην το μετανιώσετε» είπε τρισευτυχισμένη η όμορφη Βίλλυ, φόρεσε τη λευκή ποδιά της και αποχώρησε από το πλατό του διαγωνισμού.

MasterChef 5: Ο παίκτης που θύμισε στον Κουτσόπουλο τον Βαρθαλίτη

«Καλώς τον φίλο μου!», είπε ο Παναγιώτης στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τη στιγμή που πλησίασε στον πάγκο του. «Είμαστε φίλοι;» απόρησε ο σεφ και κριτής, με τον διαγωνιζόμενο να του λέει ότι τον ακολουθεί στο Instagram. Στη συνέχεια του απολαυστικού διαλόγου τους, ο σεφ του είπε ότι του θυμίζει τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον νικητή του MasterChef 4, στη συμπεριφορά, λέγοντας του ότι έχει «βαρθαλίτικο αέρα».

Τότε ο διαγωνιζόμενος του εξομολογήθηκε ότι τον γνωρίζει, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. «Ποιος διορθώνει ποιον;», ρώτησε ο «Θείος Λεό», με τον Παναγιώτη να λέει ότι: «Σε μερικά πράγματα εγώ, σε μερικά ο Σταύρος. Συνεργαζόμασταν άριστα». Ποια ήταν η άποψη τον κριτών για το γιουβαρλάκι που έφτιαξε; Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κουτσόπουλος του είπε το μεγάλο «ναι», με τον Πάνο Ιωαννίδη να του δίνει το δεύτερο, παρότι δεν του άρεσε η υφή στο γιουβαρλάκι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτός που του είπε το τρίτο «ναι», δίνοντάς του τη λευκή ποδιά για να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef 5 – Αλέξανδρος: Ο παίκτης που γλίτωσε από τρομοκρατική επίθεση

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν το βράδυ της Τρίτης ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο, ενώ, μεταξύ άλλων, δούλεψε και στο εστιατόριο του διάσημου σεφ Gordon Ramsay.

“Ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια τα τελευταία 9 συγκεκριμένα λόγω της όλης κατάστασης γύρισα Ελλάδα και το βρήκα καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ… Ήμουν στο Λονδίνο, έχω περάσει από πολλά εστιατόρια από το Κοινοβούλιο, από διάφορες τράπεζες, χτύπαγα μόνος μου πόρτα – πόρτα τα εστιατόρια. Μία από αυτές ήταν του Gordon Ramsay και βρέθηκα να δουλεύω σε ένα από τα εστιατόρια του”, δήλωσε ο Αλέξανδρος.

Μάλιστα, όταν ο Αλέξανδρος μαγείρευε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να μοιραστεί μια ιστορία από την εμπειρία του στο Λονδίνο, με τον ίδιο να απαντά πως έφυγε λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε γίνει το 2017, όταν ένα βανάκι έπεσε έξω από εστιατόριο. “Η τρομοκρατική επίθεση έγινε μία βδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού, την ώρα που φεύγαμε συνήθως, δηλαδή γύρω στις 3 η ώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος. Ο διαγωνιζόμενος πέρασε με δύο “ναι” στο bootcamp του “MasterChef 5”.

Άφωνος ο Κοντιζάς στο MasterChef – «Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!»

Ένας από τους παίκτες που είδαμε να δοκιμάζουν την τύχη τους στο MasterChef 5 ήταν και ο Ιωάννης, ο οποίος, όπως είπε, ήταν αρκετά ευχαριστημένος με την προσπάθειά του και το πιάτο που θα παρουσίαζε ενώπιον των κριτών του διαγωνισμού. Οι τρεις κριτές είδαν από κοντά και δοκίμασαν το πιάτο του και έμειναν… άφωνοι!

«Αν μπορούσα να σου δώσω τρία ‘’ναι’’, θα το έκανα! Μπράβο σου, συγχαρητήρια! Εξαιρετικό πιάτο» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά το «ναι» του, του είπε ότι η παρουσία του αναβαθμίζει τον ίδιο τον διαγωνισμό. Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς φανερά ενθουσιασμένος, τού είπε ότι είναι κρίμα που φέτος δεν υπάρχουν ομάδες γιατί αν υπήρχαν, θα έκανε τα πάντα για να τον έχει στη δική του! Ο Ιωάννης πέρασε απευθείας στο σπίτι του MasterChef με τρία τρανταχτά «ναι»!

MasterChef 5 – Παύλος: Η εξομολόγηση για το πώς είπε στους γονείς του ότι είναι γκέι

Το Golden Pass πήρε ο Παύλος Χάπιλος από την Κύπρο, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής γιατί θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Όπως δήλωσε έχει σπουδάσει χημικός στη Θεσσαλονίκη, πλέον ζει στην Αθήνα, έχοντας εργαστεί σε εταιρείες διανομής χημικών. Ο πατέρας του είναι σεφ, ωστόσο δεν ήθελε τα παιδιά του ν’ ακολουθήσουν το επάγγελμα αυτό.

Μιλώντας για τον εαυτό του είπε ότι μεγαλώνοντας σαν ομοφυλόφιλος σε μια κλειστή κοινωνία της Κύπρου, ήθελε να φύγει: «Ήμουν ξεροκέφαλος. Το συνειδητοποίησα στα 17 όπου έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς μου, οι οποίοι, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μαμά μου μεγάλωσε χωρίς τρεχούμενο νερό, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι ο “γκέι” σε αυτόν τον αιώνα. Στη συνέχεια πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη και στα 20 τους έκανα μια πιο σοβαρή κουβέντα, εξηγώντας τους ότι έτσι είμαι και αυτό δεν θα αλλάξει. Τότε ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι». Μετά από δύο «ναι», την απευθείας είσοδο στο σπίτι του MasterChef 5 έκρινε τελικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Δοκίμασα ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο. Φαίνεται για ερασιτέχνης ότι έχεις ασχοληθεί, εύχομαι και ελπίζω ν’ ακολουθήσεις τα βήματα του μπαμπά. Είναι και από μένα ναι», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef: Πέρασε ο Βασίλης που εμπνεύστηκε το πιάτο του όταν πεινούσε;

Την τύχη του στο MasterChef 5 θέλησε να δοκιμάσει και ο Βασίλης, ο οποίος εμπνεύστηκε το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές μία μέρα που… πεινούσε στο σπίτι του! Ο διαγωνιζόμενος πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι τα έχει πάει τέλεια, καθώς άκουσε δύο «ναι» από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, όμως το «όχι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου τον έκανε να ανυπομονεί για την επόμενη φορά που θα μαγειρέψει στον διαγωνισμό θέλοντας να δείξει τι άλλο μπορεί να κάνει.

MasterChef 5: Η διαγωνιζόμενη που είχε κολλήσει κορονοϊό

Για την δική της μάχη με τον κορονοϊό έκανε λόγο στο χθεσινό MasterChef η Χριστίνα. Η ίδια στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε το πόσο την κατέβαλε ο ιός και ότι για έξι εβδομάδες πέρασε πού δύσκολα: «Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το πρώτο lockdown και αρρώστησα με Covid-19. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν πάντα σε recovery position χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα.

Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις από ότι το πρωί. Αυτό με κούρασε σωματικά και συναισθηματικά από την άποψη ότι πρέπει να είσαι απομονωμένος. Η περιπέτειά της δεν πτόησε την Χριστίνα, βρέθηκε στο MasterChef και με το πιάτο της καθώς και με τις γνώσεις της κατάφερε να περάσει απευθείας στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις