Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 3/2 αποχώρηση σήμερα: Ποιος φεύγει, κλάματα και εντάσεις την Τρίτη
LIFESTYLE

Survivor spoiler 3/2 αποχώρηση σήμερα: Ποιος φεύγει, κλάματα και εντάσεις την Τρίτη

Survivor spoiler 3/2 αποχώρηση σήμερα: Ανατροπή με την αποχώρηση, τι λένε για σήμερα τα spoiler

Survivor spoiler 3/2 αποχώρηση σήμερα: Η Ελευθερία Ελευθερίου μαζί με την Ελενα Μαριπόζα Κρεμλίδου είναι οι δύο υποψήφιες που βρέθηκαν προτεινόμενες για αποχώρηση από το Survivor 4. Οι Κόκκινοι πήραν φόρα και κέρδισαν δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ασυλίας, αυτή τη φορά άνετα μάλιστα, με σκορ 10-3. Ετσι οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν για την δεύτερη συνεχόμενη φορά, βγάζοντας προτεινόμενη την Ελευθερία. Ακολούθως ήταν η σειρά του παίκτη που κέρδισε την ατομική ασυλία, του Νίκου, ο οποίος μίλησε για μία «υποομάδα» που δημιουργούσαν, όπως ισχυρίστηκε, η Βαλέρια με την Ελευθερία και την Μαριπόζα. Ετσι, με τις πρώτες δύο να είναι ήδη υποψήφιες, έθεσε στην διάθεση του κοινού την Μαριπόζα ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Ελευθερία πήρε ψύχραιμα την υποψηφιότητά της καθώς είπε πως το περίμενε, αλλά όλοι έμειναν «βουβοί» μόλις είδαν την αντίδραση της Μαριπόζα. Αφού ξεκίνησε ζητώντας συγνώμη για τον τρόπο που ψήφισε, λέγοντας πως καταλαβαίνει πως νοιώθουν οι άλλοι συμπαίκτες της, ξέσπασε σε κλάματα καθώς είπε πως περίμενε ότι θα την ψηφίσει ο Νίκος, αλλά δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο επιθετικός μαζί της. «Είμαι στενοχωρημένη με τον εαυτό μου. Νοιώθω ότι ευθύνομαι που ο Νίκος έχει τόσα νεύρα μαζί μου. Δεν έκανα κάτι όμως με κακές προθέσεις» ανέφερε και ξέσπασε σε κλάματα, με τους υπόλοιπους να σιωπούν.

Survivor spoiler 3/2 αποχώρηση σήμερα: Ποιος φεύγει; Το trailer

Survivor: Δεν πείστηκε ο Νίκος

«Εν μέρει νοιώθω ότι η πίεση που έχω, μου αξίζει επειδή ψήφισα τον Χρήστο. Το σκέφτομαι όλη μέρα. Το περίμενα ότι θα με ψηφίσει ο Νίκος γιατί ήταν ενοχλημένος. Δεν περίμενα όμως να είναι τόσο επιθετικός μαζί μου. Ηθελα να το συζητήσουμε μετά» είπε. O Νίκος ωστόσο δεν πείστηκε από τα όσα είπε η Μαριπόζα, παρά την συγνώμη της για τις εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα, με την Ελευθερία και την Ολυμπία να του επιτίθονται λέγοντάς του πως δεν υπάρχει καμία «υπό-ομάδα» όπως τις κατηγόρησε.

Survivor spoiler 3/2 αποχώρηση σήμερα: Έκπληξη το όνομα που διαρρέει

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, υπάρχει spoiler που μαρτυρά πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4» είναι η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα. Προφανώς η Μαριπόζα θα ανακηρυχθεί στο σημερινό επεισόδιο υποψήφια προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις