Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef – Κατερίνα Λένη: Αποκάλυψε ότι δεν το παρακολουθεί
LIFESTYLE

MasterChef – Κατερίνα Λένη: Αποκάλυψε ότι δεν το παρακολουθεί

MasterChef - Κατερίνα Λένη: Τη μάχη της τηλεθέασης χάνει στα πρώτα επεισόδια το MasterChef.

Τη μάχη της τηλεθέασης χάνει στα πρώτα επεισόδια το MasterChef, απέναντι στο Survivor και η Κατερίνα Λένη, η οποία έχει αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και αποκάλυψε ότι δεν τον παρακολουθεί.

«Δεν είδα MasterChef, ούτε χθες, ούτε προχθές. Βαριέμαι πάρα πολύ φέτος. Δυστυχώς. Είδα την πρεμιέρα, είδα και δύο μέρες μετά και έκτοτε δεν έχω ξαναδεί. Το βαριέμαι. Δεν μπορώ να καθίσω δύο ώρες στην τηλεόραση να το δω. Όλα τα έβλεπα φανατικά, είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό», είπε η Κατερίνα Λένη όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια.

Κατερίνα Λένη: Η κόντρα με την Μαριάννα Πουλμέντη

Μια συνέντευξη της Μαριάννας Πουλμέντη φιλοξένησε η εκπομπή «Ευτυχείτε» Η νεαρή παίκτρια που μέσα στο παιχνίδι του MasterChef δεν είχε την καλύτερη σχέση με την Κατερίνα Λένη, αναφέρθηκε στη στήλη της μαγειρικής που έχει στην εκπομπή και πήρε την «πληρωμένη απάντηση» από τη μαγείρισσα. «Δεν θα ήθελα να μαγειρέψω σε κάποια εκπομπή. Είχα δει τυχαία την Κατερίνα μια φορά στην εκπομπή, αλλά την έβγαλα. Δεν μου άρεσε. Δεν ξέρω αν μαγειρεύει καλά ή όχι. Αυτό που μου αρέσει στην Κατερίνα είναι ότι μαγειρεύει παραδοσιακή κουζίνα. Με συγκινεί ότι δείχνει συνταγές της γιαγιάς της που της είχε αδυναμία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Λένη πήρε θέση απέναντι στις δηλώσεις και είπε: «Αναρωτιέμαι πως μπορείς να βγαίνεις και να λες πράγματα για άλλον κόσμο. Η Μαριάννα δεν είναι για φωτοστέφανο. Καλό θα ήταν να μην λέμε πράγματα για άλλους, γιατί κι εκείνη δεν ήταν ήσυχη. Είχε και εκείνη ένα φλερτ στο παιχνίδι. Την παραδέχτηκα πολλές φορές για το σθένος που είχε. Εγώ δεν έχω πάει σε σχολή μαγειρικής, ούτε έχω δουλέψει σε 5άστερα ξενοδοχεία. Όταν εγώ μαγειρεύω, με έχει μάθει η γιαγιά μου να έχω χέρια καθαρά. Δεν τα γλύφω και να σου δώσω να φας μετά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις