Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 – Ιωάννης: Ο Κοντιζάς έμεινε άφωνος με το πιάτο του παίκτη
LIFESTYLE

MasterChef 5 – Ιωάννης: Ο Κοντιζάς έμεινε άφωνος με το πιάτο του παίκτη

MasterChef 5 - Ιωάννης: Ένας από τους παίκτες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να δοκιμάζουν την τύχη τους στο MasterChef 5 ήταν και ο Ιωάννης.

Οι auditions του MasterChef συνεχίζονται. Τα τηγάνια έχουν πάρει ”φωτιά” και οι επίδοξοι σεφ προσπαθούν να φτιάξουν ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει. Οι κριτές από τη μεριά τους είναι πολύ αυστηροί καθώς φέτος όποιος πάρει 3 ”ναι” μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας κρατούν συντροφιά κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη αλλά και Παρασκευή στις 21:00.

Ένας από τους παίκτες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να δοκιμάζουν την τύχη τους στο MasterChef 5 ήταν και ο Ιωάννης, ο οποίος, όπως είπε, ήταν αρκετά ευχαριστημένος με την προσπάθειά του και το πιάτο που θα παρουσίαζε ενώπιον των κριτών του διαγωνισμού. Οι τρεις κριτές είδαν από κοντά και δοκίμασαν το πιάτο του και έμειναν… άφωνοι!

«Αν μπορούσα να σου δώσω τρία ‘’ναι’’, θα το έκανα! Μπράβο σου, συγχαρητήρια! Εξαιρετικό πιάτο» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά το «ναι» του, του είπε ότι η παρουσία του αναβαθμίζει τον ίδιο τον διαγωνισμό. Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς φανερά ενθουσιασμένος, τού είπε ότι είναι κρίμα που φέτος δεν υπάρχουν ομάδες γιατί αν υπήρχαν, θα έκανε τα πάντα για να τον έχει στη δική του! Ο Ιωάννης πέρασε απευθείας στο σπίτι του MasterChef με τρία τρανταχτά «ναι»!

MasterChef: Ο Κοντιζάς το τερμάτισε

Αν σου συμβεί μια, τότε σε ακολουθεί κι αν μιλάμε για τον Σωτήρη Κοντιζά τότε το κόκκαλο είναι αυτό που πάντα θα βρίσκει σε ένα πιάτο. Μόνο που αυτή τη φορά, το θέμα πήγε σε άλλο επίπεδο! Η παίκτρια δεν ήταν και τόσο σίγουρη για το αποτέλεσμα στο πιάτο της. Λίγο η δυσκολία να καθαρίσει το ψάρι, λίγο που μπέρδεψε τα μπουκαλάκια με το κρασί, λίγο η απειρία, όπως είπαν οι κριτές και το λάθος δεν άργησε! Και μάντεψε; Πάλι ο κριτής έπεσε σε μια μπουκιά, όχι με κόκκαλο αυτή τη φορά αλλά με… λέπι! Ναι, αυτή τη φορά δεν βρήκε το κόκκαλο αλλά το λέπι!

MasterChef: Οι ατυχίες που στέρησαν στον Αυγουστή μία θέση στον διαγωνισμό

Ένας από τους παίκτες που δοκίμασαν την τύχη τους στο MasterChef 5 ήταν και ο Αυγουστής, ο οποίος είχε πολλές ατυχίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πιάτου του. Μία από αυτές ήταν ότι τα καβούρια που είχε να χρησιμοποιήσει ήταν άδεια, οι λουκουμάδες δεν ψήθηκαν όπως θα ήθελε και κάπως έτσι… το πιάτο χάθηκε!

Φυσικά, δεν τα παράτησε και  παρουσίασε στους κριτές ό,τι καλύτερο μπορούσε. Το πιάτο του όμως, όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, οι οποίοι του είπαν τρία «όχι». «Σήμερα δεν ήταν μία καλή μέρα για σένα» του είπαν κι εκείνος συμφώνησε μαζί τους.

masterchef 5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις