Ελλάδα – κύπελλο: Ευκαιρία αλλαγών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Ευκαιρία αλλαγών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ελλάδα - κύπελλο: Δύο στα τρία ζευγάρια έχουν κριθεί και στο Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα, οι Περιστεριώτες έχουν μεγάλο προβάδισμα που θα υπερασπιστούν

03.02.2021 | 12:59

Ελλάδακύπελλο: Με τρεις αναμετρήσεις για το κύπελλο Ελλάδος συνεχίζεται η αγωνιστική δράση εντός των συνόρων σήμερα. Συγκεκριμένα διεξάγονται η επαναληπτική αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου μεταξύ ομάδων μόνο της Σούπερ Λιγκ. Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία ο Ατρόμητος στις 15.00 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο πρώτο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές και ισάριθμες ισοφάρισε ο ΠΑΣ. Απόψε ο Ατρόμητος θα κάνει μίνι ροτέισον και εκτός αγώνα μένουν οι επιθετικοί Μανούσος, Χριστοδουλόπουλος, Ενσικουλού αλλά και ο μέσος Γκάλο. Για τον ΠΑΣ εκτός μένουν ο σέντερ μπακ Εραμούσπε και οι μέσοι Ντομίνγκεθ, Σιόντης, ο στράικερ Κριζμάν και ο βασικός γκολκίπερ Λοντίγκιν!

Στις 17.15 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 0-3 από το Αγρίνιο. Προφανώς και έχει κριθεί η πρόκριση, διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το παιχνίδι και οι δύο προπονητές θα κάνουν αλλαγές και πειραματισμούς σε πρόσωπα και συστήματα. Ο Μαρτίνς άφησε εκτός τον γκολκίπερ Σα, τους μέσους Καμαρά, Φορτούνη και τους επιθετικούς Ελ Αραμπί και Μπρούμα. Οι Αγρινιώτες με το μυαλό στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ το Σαββατοκύριακο. Και εκτός μάχης πέραν των μόνιμα απόντων τους βασικούς ή …ημιβασικούς Ντίας, Μπαρμπόσα, Τσότσαλιτς, Ταχάρ, Μπαρμπόσα, Λιάβα, Μεντόσα!

Ελλάδα – κύπελλο: Στη Λάρισα

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στη Λάρισα όπου η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ακόμα ένα …τελειωμένο ζευγάρι. Το 5-0 υπέρ του Δικεφάλου στην Τούμπα, άλλωστε, δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Κρίσιμο ματς με τη Λαμία στη μάχη παραμονής δίνει η ΑΕΛ το Σαββατοκύριακο και γι’ αυτό ο Φέστα θα κάνει αλλαγές. Άφησε εκτός τους Μπαγιτς, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Κολομπίνο, Νικολιά, Ντουρμισάι, Ακούνια και Σπαρβ! Από πλευράς ΠΑΟΚ ευκαιρία για ανάσες βρήκε και ο Γκαρσία και ξεκουράζει Ελ Καντουρί, Τζόλη, Αουγκουστο, Ινγκασον, Βιερίνια Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι καιθώς και τους μόνιμα απόντες Τσόλακ και Μιχάι. Στην αποστολή ντεμπουτάρει ο Καγκάβα!

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Τρομερό 9-0 της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, έπιασε κορυφή
Μεγάλος Ρονάλντο, τεράστιο διπλό η Γιουβέντους
Exit mobile version