ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Βαριά ονόματα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Βαριά ονόματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Παίκτες με υψηλή τιμή μετοχής στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στη λίστα των ελεύθερων αμυντικών χαφ που μπορεί να “χτυπήσει” ο ΠΑΟΚ

02.02.2021 | 21:50

ΠΑΟΚμεταγραφές: Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε χθες το βράδυ, 1 Φεβρουαρίου 2021. Όσες ομάδες πρόλαβαν να ψωνίσουν, ψώνισαν. Αληθές αυτό; Ψέμα δεν το λες, αλλά δεν είναι και απόλυτα αλήθεια. Υπάρχει ακόμα χρόνος για απόκτηση από κάθε κλαμπ ποδοσφαιριστών που παραμένουν ελεύθεροι μετά το πέρας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αν ο ΠΑΟΚ, επιθυμεί να καλύψει το κενό στη θέση του αμυντικού μέσου μία λίστα ποδοσφαιριστών παίζουν αυτή τη θέση είναι διαθέσιμη. Και σίγουρα την έχει ήδη στα χέρια του ο Πάμπλο Γκαρσία.

Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε ποιοι ποδοσφαιριστές είναι όλοι όσοι περιμένουν μία πρόταση για να αποκτηθούν ως ελεύθεροι. Κάποιοι μάλιστα δεν είναι καθόλου μικρά ονόματα, τουναντίον. Με πρώτον μεταξύ ίσων τον Ισπανό Αντερ Ιτουράσπε. O υψηλόσωμος Βάσκος με ….χρηματιστηριακή τιμή 1,5 εκατ. Ευρώ είναι από τα πλέον θελκτικά ονόματα έχοντας μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ το καλοκαίρι. Και παραμένει χωρίς ομάδα, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος (31 ετών).

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ο Ιμπουλά, ο Ουέλινγκτον και οι άλλοι

Διαθέσιμοι στην αγορά παραμένουν, στο μεταξύ, τόσο ο ΓαλλοκογκολέζοςΤζανέλι Ιμπουλά, όσο και ο Βραζιλιάνος Γουέλινγκτον. Αλλοτε άσος των Πόρτο, Μαρσέιγ, Ράγιο, Στόουκ μεταξύ άλλων ο πρώτος, “μηχανάκι” του Μπρεαζιλειράο και διεθνής Βραζιλιάνος ο δεύτερος! Για να παραμένουμε σε παίκτες που έχουν παραπάνω από 1-1,5 χρόνο καλής μπάλας. Γιατί υπάρχει στη λίστα και ο Κάρλος Σάντσεζ (Φιορεντίνα, Γουέστ Χαμ κ.λπ.) ή ο Σένε (Άγιαξ, Τζένοα κ.λπ.), αλλά στα 34 τους δεν αποτελούν παίκτες για επένδυση. Δείτε τη λιστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων: 

Δείτε ακόμη: 

Η Μπέτις 1-0 την Οσασούνα και η 4άδα στο Παγκόσμιο Συλλόγων
Η ανακοίνωση για Νιας και τα …τζάμπα ρέστα για Μεντόσα
Ο Μπρούνο στον Άρη, ο Ραφίνια διέψευσε για Φλαμένγκο
Exit mobile version