Ολυμπιακός/Αρης – μεταγραφές: Πήρε Μπρούνο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός/Αρης – μεταγραφές: Πήρε Μπρούνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ολυμπιακός/Αρης - μεταγραφές: Ο Βραζιλιάνος μπακ -πρώην πια- του Ολυμπιακού συνεχίζει στον Αρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια - Διάψευση Ραφίνια για Φλαμένγκο

01.02.2021 | 23:46

Ολυμπιακός/Αρηςμεταγραφές: Η συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων Ολυμπιακού και Άρη “άνθισαν” και το αποτέλεσμα ήταν η μετακίνηση του Μπρούνο στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος μέσος, πρώην του Ολυμπιακού, δεν ήταν στα πλάνα του Μαρτίνς και ήθελε μια νέα αρχή. Αυτή θα την κάνει στην Νύμφη του Θερμαϊκού, αφού θα παίξει στα χρώματα του Αρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Μπρούνο Φελίπε θα ταξιδέψει αύριο Τρίτη στη Μακεδονία και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Bruno Felipe Souza Da Silva, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1994 στο Sao Paulo και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την ομάδα μας, έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Ατρομήτου, της Austria Lustenau και της LASK. Bruno Felipe, η οικογένεια του ΑΡΗ σε καλωσορίζει και σου εύχεται δύναμη, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας”!

Ολυμπιακός/Αρης – μεταγραφές: Ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια έκανε μια προσπάθεια να τερματίσει τις φήμες για ενδεχόμενο επιστροφής του στη Φλαμένγκο και πόσταρε στα κοινωνικά δίκτυα. “Μην εφευρίσκετε τέτοια πράγματα. Η Φλαμένγκο είναι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και δεν είναι ώρα για αυτά. Έχω μεγάλο σεβασμό στην ομάδα αυτή αλλά σας παρακαλώ δεν είναι η στιγμή να λέμε τέτοια πράγματα”.

Δείτε ακόμη: 

H απάντηση του Ντούγκλας
Δεν έχει σταματημό, η Ατλέτικο στο +10 κέρδισε 4-2 στη Κάντιθ
Με Χασάν μπροστάρη ο Ολυμπιακός 3-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη
Exit mobile version