Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Χάθηκε ο Μεντόσα (upd.)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Χάθηκε ο Μεντόσα (upd.)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Τον 21 ετών Σενεγαλέζο Νιας ανακοίνωσε το τριφύλλι και έχασε τελικά τη μάχη με τα.., ρολόγια την απόκτηση και του Μεντόσα!

01.02.2021 | 23:54

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Ακόμα μία μεταγραφή στο …νήμα για παλεύει ο Παναθηναϊκός που πάλεψε με το χρόνο για τον Μεντόσα ενώ επισημοποίησε την απόκτηση του Σεχ Νιάς (και όχι Νιασέ). Ο τελευταίος έρχεται στο τριφύλλι ως δανεικός από τη Λιλ μέχρι το καλοκαίρι. Αυτή, ήταν η τρίτη μεταγραφική προσθήκη για τους πράσινους που κλείνουν και με αμυντικό χαφ, τουλάχιστον έως ότου επιστρέψει και ο αρχηγός Κουρμπέλης.  Ο Νιάς είναι Σενεγαλέζος, 21 ετών και ανήκει στην πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος Λιλ.  Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρασίνων: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λιλ έως τις 30 Ιουνίου 2021 του Σενεγαλέζου μέσου Σεχ Νιάς”…

…Ο Νιάς γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Γκοσάς της Σενεγάλης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπουλόν, προτού στα 16 του ενταχθεί στην ακαδημία της Λιλ. Ο Νιας όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: ”Με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2019/20. Την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε μία συμμετοχή με τη Λιλ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Καλωσορίζουμε τον Σεχ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού”.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ο Μεντόσα

Ο διακαής πόθος των Πιέρ Ντρεοσί και Λάζλο Μπόλονι είναι ο Στίβεν Μεντόζα της Αμιάν, για τη θέση στην πτέρυγα. Οι διοικούντες το τριφύλλι έστω την τελευταία ώρα έκαναν αγώνα να τα καταφέρουν. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε έγκαιρα να συμφωνήσει με την ομάδα και απέμενε να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και να πει το “ναι” ο παίκτης. Μονος εχθρός ήταν το χρονικό όριο για επισημοποίηση της μεταγραφής! Και αυτός ο εχθρός κέρδισε. Οι ατζέντηδες του παίκτη άργησαν να στείλουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο ζητώντας διευκρινίσεις και το σύστημα εγγραφής της ΕΠΟ έκλεισε. Με το συμβόλαιο του Μεντόζα εκτός χρόνου, άρα τη μεταγραφή να χάνεται.

Δείτε ακόμη: 

H απάντηση του Ντούγκλας
Δεν έχει σταματημό, η Ατλέτικο στο +10 κέρδισε 4-2 στη Κάντιθ
Με Χασάν μπροστάρη ο Ολυμπιακός 3-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη
Exit mobile version