Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 – Νίκος: Τα «έχωσε» σε άτομο της παραγωγής
LIFESTYLE

MasterChef 5 – Νίκος: Τα «έχωσε» σε άτομο της παραγωγής

MasterChef 5 - Νίκος: Ο παίκτης που δεν δίστασε να τα βάλει με την ίδια την παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής.

Συνεχίζεται η «μάχη για την ποδιά» στα πλατό του «MasterChef 5» και στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2) είδαμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί του ριάλιτι μαγειρικής. Υπενθυμίζεται ότι προστίθεται άλλη μια ημέρα MasterChef στο πρόγραμμα του Star. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00. Στο χθεσινό επεισόδιο ένας παίκτης τράβηξε τα βλέμματα των κριτών όχι όμως για καλό λόγο.

Φανερός ήταν ο εκνευρισμός του Νίκου κατά τη διάρκεια της οντισιόν. Ο υποψήφιος Masterchef τα «έβαλε» και με άτομο της παραγωγής και συγκεκριμένα με τον δημοσιογράφο που του έκανε τις ερωτήσεις. Ο Νίκος βρισκόταν υπό πίεση και δεν απαντούσε. Ειδικότερα, σε ερώτηση για το πώς πάει η παρασκευή του πιάτου του και το στήσιμο, ο μάγειρας την «είπε» στον δημοσιογράφο λέγοντας: «Θα σου απαντάω μονολεκτικά γιατί μαγειρεύω… Όπως απαντάω στη γυναίκα μου. Με ρωτάς ερωτήσεις  που δεν μπορώ να σου απαντήσω. Θέλω τον χρόνο μου» είπε στους ανθρώπους της παραγωγής, κάτι που σχολιάστηκε και από τους τρεις κριτές.

«Αν δεν βγει το πιάτο εκεί, τι θα μου πεις; Απλά με ρωτάς ερωτήσεις που πρέπει πρώτα να τις σκέφτομαι. Μπορεί να με ρωτήσεις κάτι περίεργο, να μην ξέρω τι θα σου πω;» διαμαρτυρήθηκε ο παίκτης. Πάντως, εκτός από τη συμπεριφορά του Νίκου, δεν άρεσε ούτε το πιάτο του στους τρεις κριτές. Συνολικά ο Νίκος πήρε τρία «όχι» και το όνειρό του να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού τελειώνει εδώ.

MasterChef 5: Η audiotion του Σάκη

Την τύχη του στο MasterChef 5 θέλησε να δοκιμάσει και ο Σάκης, ο οποίος είπε ενώπιον των κριτών πως δεν του πήγαν όλα όπως τα ήθελε στο πιάτο του, όμως πίστευε ότι κάπως το είχε «σώσει».

Με ένα «όχι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ένα «ναι» από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο διαγωνιζόμενος άκουγε με αγωνία τα λόγια του Πάνου Ιωαννίδη, ο οποίος του είπε «όχι», καθώς δε θεώρησε πως το πιάτο αυτό ήταν αρκετό για να δώσει στον Σάκη μία θέση στο MasterChef 5. Απογοητευμένος ο Σάκης αλλά αισιόδοξος είπε: «Τα όνειρα είναι δωρεάν και μπορείς να τα πετύχεις».

MasterChef: Πέρασε ο Βασίλης που εμπνεύστηκε το πιάτο του όταν πεινούσε;

Την τύχη του στο MasterChef 5 θέλησε να δοκιμάσει και ο Βασίλης, ο οποίος εμπνεύστηκε το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές μία μέρα που… πεινούσε στο σπίτι του! Ο διαγωνιζόμενος πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι τα έχει πάει τέλεια, καθώς άκουσε δύο «ναι» από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, όμως το «όχι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου τον έκανε να ανυπομονεί για την επόμενη φορά που θα μαγειρέψει στον διαγωνισμό θέλοντας να δείξει τι άλλο μπορεί να κάνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις