Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 επεισόδιο 5: Οι διαγωνιζόμενοι δε το βάζουν κάτω, οι auditions συνεχίζονται
LIFESTYLE

MasterChef 5 επεισόδιο 5: Οι διαγωνιζόμενοι δε το βάζουν κάτω, οι auditions συνεχίζονται

MasterChef 5 επεισόδιο 5: Συνεχίζεται η «μάχη για την ποδιά» στα πλατό του «MasterChef 5».

Συνεχίζεται η «μάχη για την ποδιά» στα πλατό του «MasterChef 5» και στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2) είδαμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί του ριάλιτι μαγειρικής. Υπενθυμίζεται ότι προστίθεται άλλη μια ημέρα MasterChef στο πρόγραμμα του Star. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00. Το Golden Pass στο χθεσινό επεισόδιο πήρε ο Παύλος Χάπιλος από την Κύπρο, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής γιατί θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Όπως δήλωσε έχει σπουδάσει χημικός στη Θεσσαλονίκη, πλέον ζει στην Αθήνα, έχοντας εργαστεί σε εταιρείες διανομής χημικών. Ο πατέρας του είναι σεφ, ωστόσο δεν ήθελε τα παιδιά του ν’ ακολουθήσουν το επάγγελμα αυτό.

Μιλώντας για τον εαυτό του είπε ότι μεγαλώνοντας σαν ομοφυλόφιλος σε μια κλειστή κοινωνία της Κύπρου, ήθελε να φύγει: «Ήμουν ξεροκέφαλος. Το συνειδητοποίησα στα 17 όπου έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς μου, οι οποίοι, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μαμά μου μεγάλωσε χωρίς τρεχούμενο νερό, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι ο “γκέι” σε αυτόν τον αιώνα. Στη συνέχεια πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη και στα 20 τους έκανα μια πιο σοβαρή κουβέντα, εξηγώντας τους ότι έτσι είμαι και αυτό δεν θα αλλάξει. Τότε ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι». Μετά από δύο «ναι», την απευθείας είσοδο στο σπίτι του MasterChef 5 έκρινε τελικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Δοκίμασα ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο. Φαίνεται για ερασιτέχνης ότι έχεις ασχοληθεί, εύχομαι και ελπίζω ν’ ακολουθήσεις τα βήματα του μπαμπά. Είναι και από μένα ναι», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef 5: Κόπηκε και χρέωσε την παραγωγή για τις ερωτήσεις που του έκανε

Φανερός ήταν ο εκνευρισμός του Νίκου κατά τη διάρκεια της οντισιόν. Ο υποψήφιος Masterchef τα «έβαλε» και με άτομο της παραγωγής και συγκεκριμένα με τον δημοσιογράφο που του έκανε τις ερωτήσεις. Ο Νίκος βρισκόταν υπό πίεση και δεν απαντούσε.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το πώς πάει η παρασκευή του πιάτου του και το στήσιμο, ο μάγειρας την «είπε» στον δημοσιογράφο λέγοντας: «Θα σου απαντάω μονολεκτικά γιατί μαγειρεύω… Όπως απαντάω στη γυναίκα μου. Με ρωτάς ερωτήσεις  που δεν μπορώ να σου απαντήσω. Θέλω τον χρόνο μου» είπε στους ανθρώπους της παραγωγής, κάτι που σχολιάστηκε και από τους τρεις κριτές.

«Αν δεν βγει το πιάτο εκεί, τι θα μου πεις; Απλά με ρωτάς ερωτήσεις που πρέπει πρώτα να τις σκέφτομαι. Μπορεί να με ρωτήσεις κάτι περίεργο, να μην ξέρω τι θα σου πω;» διαμαρτυρήθηκε ο παίκτης. Πάντως, εκτός από τη συμπεριφορά του Νίκου, δεν άρεσε ούτε το πιάτο του στους τρεις κριτές. Συνολικά ο Νίκος πήρε τρία «όχι» και το όνειρό του να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού τελειώνει εδώ.

MasterChef: Η influencer που έκαψε το κοτόπουλο και θεώρησε πως την αδίκησαν οι κριτές

Η Ραφαέλα από μικρή λάτρευε τη μαγειρική σε αντίθεση με τη μητέρα της που δεν το έχει… χόμπι! Η νεαρή κοπέλα ασχολείται συνεχώς με τα social media και αυτοσυστήνεται ως influencer, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη της μητέρας της. Η Ραφαέλα βρέθηκε στην κουζίνα του MasterChef για να δοκιμάσει την τύχη της στο παιχνίδι όμως δεν έδειξε να τα πηγαίνει και πολύ καλά στην προετοιμασία. Και αυτό γιατί όπως και η ίδια είπε, μπέρδεψε το μάτι της κουζίνας που ήθελε να ανάψει, το έβαλε δυνατά και τελικά έκαψε το κοτόπουλο που ήθελε να σερβίρει στους κριτές.

Η νεαρή κοπέλα τελικά έφτιαξε εκ νέου κοτόπουλο αλλά ακόμα και έτσι δεν ήταν ικανοποιητικό το πιάτο της για να την περάσει στην επόμενη φάση καθώς Ιωαννίδης και Κοντιζάς της είπαν όχι. Στο τέλος μάλιστα, η Ραφαέλα χαρακτήρισε σκληρούς τους κριτές που δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση και έβαλε και τα κλάματα.

MasterChef 5: Η audiotion του Σάκη

Την τύχη του στο MasterChef 5 θέλησε να δοκιμάσει και ο Σάκης, ο οποίος είπε ενώπιον των κριτών πως δεν του πήγαν όλα όπως τα ήθελε στο πιάτο του, όμως πίστευε ότι κάπως το είχε «σώσει».

Με ένα «όχι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ένα «ναι» από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο διαγωνιζόμενος άκουγε με αγωνία τα λόγια του Πάνου Ιωαννίδη, ο οποίος του είπε «όχι», καθώς δε θεώρησε πως το πιάτο αυτό ήταν αρκετό για να δώσει στον Σάκη μία θέση στο MasterChef 5. Απογοητευμένος ο Σάκης αλλά αισιόδοξος είπε: «Τα όνειρα είναι δωρεάν και μπορείς να τα πετύχεις».

MasterChef: Πέρασε ο Βασίλης που εμπνεύστηκε το πιάτο του όταν πεινούσε;

Την τύχη του στο MasterChef 5 θέλησε να δοκιμάσει και ο Βασίλης, ο οποίος εμπνεύστηκε το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές μία μέρα που… πεινούσε στο σπίτι του! Ο διαγωνιζόμενος πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι τα έχει πάει τέλεια, καθώς άκουσε δύο «ναι» από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, όμως το «όχι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου τον έκανε να ανυπομονεί για την επόμενη φορά που θα μαγειρέψει στον διαγωνισμό θέλοντας να δείξει τι άλλο μπορεί να κάνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις