Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαρδαλιάς – Αρβελέρ: Τι είπε για τον υφυπουργό η σπουδαία ιστορικός
ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς – Αρβελέρ: Τι είπε για τον υφυπουργό η σπουδαία ιστορικός

Χαρδαλιάς - Αρβελέρ: Για τον Νίκο Χαρδαλιά μίλησε η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".

Για τον Νίκο Χαρδαλιά μίλησε η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ στον ΑΝΤ1 και στην εκπομή “Ενώπιος Ενωπίω” η οποία φιλοξένησε τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Η βυζαντινολόγος μίλησε με τα καλύτερα λόγια: “Είναι από τους λίγους υπουργούς που ξέρουν τι θα πει “υπουργώ”. Στα αρχαία ελληνικά σημαίνει υπηρετώ, ο Χαρδαλιάς είναι υπηρέτης, παντού παρών”, είπε η κυρία Αρβελέρ και έκανε ειδική αναφορά στα ελληνικά του Νλικου Χαρδαλιά λέγοντας πως είναι “τέλεια”. “Μου έμαθε ότι άλλο να μιλάς κι άλλο να κάνεις κι εκείνος πρώτα κάνει κι ύστερα μιλά”, όπως χαρακτηριστικά είπε. Την Έλενα Γλύκατζη Αρβελέρ και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας τους συνδέει ο Βύρωνας καθότι η ίδια “Βυρωνιάτισα” ενώ ο κ. Χαρδαλιάς έχει διατελέσει Δήμαρχος Βύρωνα επί τρεις θητείες. Κι αυτό “σημαίνει ότι είμαι υπήκοος του Χαρδαλιά”, σημείωσε χαριτολογώντας, ενώ τόνισε ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει μάλλον το αντίθετο, κατέληξε η πρώην Πρύτανης της Σορβόννης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε μια συνέντευξη με μεγάλη τηλεθέαση, μίλησε και για τον… περίφημο καβγά με τον Σωτήρη Τσιόδρα. «Με τον Σωτήρη Τσιόδρα είναι ο απόλυτος μύθος ότι έχουμε τσακωθεί» «Η δικιά μου δουλειά είναι να είμαι χρήσιμος» υπογράμμισε ο υφυπουργός και αναφέρθηκε στον… καθημερινό του συνεργάτη τους τελευταίους 10 μήνες, λέγοντας ότι «με τον Σωτήρη Τσιόδρα συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Είναι ο απόλυτος μύθος ότι έχουμε τσακωθεί». «Ήταν μια δύσκολη εμπειρία μου στον καταυλισμό των Ρομά τότε που είχα πάει με τον Σωτήρη Τσιόδρα όπως και στη Θεσσαλονίκη δέχτηκα επίθεση και με στεναχώρησε γιατί ήταν η κόρη μου μπροστά», πρόσθεσε.

Νίκος Χαρδαλιάς

«Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι περήφανη»

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε ότι ο άντρας της είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ότι είναι πολύ υπερήφανη για εκείνον. «Ο Νίκος διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης Πρέπει να είναι αυστηρός γιατί έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή. Είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και δεν μπορώ να βρω ελαττώματα σε εκείνον. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι πολύ περήφανη. Το τηλέφωνό του δεν σταμάτα να χτυπά και μάλιστα υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να μην κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες. Τον βλέπουμε λιγότερο, δεν τον βλέπουμε όσο θα θέλαμε αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση πάνω σε αυτό από την πλευρά μας», ανέφερε η σύζυγός του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις