Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Επανεκκίνηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Επανεκκίνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον με μόνο στόχο τη νίκη που θα την φέρει ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Σίτι

02.02.2021 | 13:34

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής για απόψε στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Στο σπουδαιότερο εξ αυτών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να αντιμετωπίσει τη Σαουθάμπτον και να βάλει ένα σημείο επανεκκίνησης στη σεζόν της. Εχει κάνει δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που την έριξαν από την κορυφή και πλέον ακολουθεί στο -3 τη Σίτι. Και έχει και ματς περισσότερο. Ως εκ τούτου η νίκη απόψε είναι επιτακτική ανάγκη και ο Σόλσκιερ έχει πλήρη αποστολή. Η Σαουθάμπτον έχει κάποιες αλλαγές και τα ίδια προβλήματα που είχε και στα προηγούμενα ματς που κατέγραψε τρεις ήττες.

Η Αρσεναλ δοκιμάζεται στο Γουλβερχάμπτον προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία με τη Γιουνάιτεντ. Μοναδικός στόχος των “κανονιών” πια το πρωτάθλημα και η εξασφάλιση ευρωπαϊκής εξόδου. Και πάει ενισχυμένη απόψε στο “Μολινό”. ΘΑ έχει στον πάγκο τον επιθετικό χαφ Οντεγκαρντ που αποκτήθηκε από τη Ρεάλ, ενώ οριακά θα κριθεί του Ομπαμεγιάνγκ που ήταν σε καραντίνα όταν επέστρεψε από την Γκαμπόν. Η Γουλβς δεν έχει έτοιμο τον μπακ Νουρί και πάγιες απουσίες.

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, τεράστιο ενδιαφέρον έχει η μάχη των ουραγών. Η Σέφιλντ φιλοξενεί τη Γουέστ Μπρομ, σε ένα κλασικό εξάποντο ζωής. Ειδικά για τη Σέφιλντ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ενώ η Γουέστ Μπρομ δεν “¨καταστρέφεται” και με την ισοπαλία. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες. Στο Νιούκαστλ, δε, οι “καρακάξες” που δείχνουν να συνέρχονται αγωνιστικά, υποδέχονται την Κρύσταλ Πάλας.

Δείτε ακόμη: 

Η Μπέτις 1-0 την Οσασούνα και η 4άδα στο Παγκόσμιο Συλλόγων
Η ανακοίνωση για Νιας και τα …τζάμπα ρέστα για Μεντόσα
Ο Μπρούνο στον Άρη, ο Ραφίνια διέψευσε για Φλαμένγκο
Exit mobile version