Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Super Makeover πρεμιέρα: Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση
LIFESTYLE

Super Makeover πρεμιέρα: Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση

Super Makeover πρεμιέρα: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε σήμερα το απόγευμα η Δούκισσα Νομικού.

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε σήμερα το απόγευμα η Δούκισσα Νομικού με την εκπομπή Super Makeover. Το σόου μεταμορφώσεων ξεκίνησε στις 17:00 και η Δούκισσα Νομικού σύστησε στους τηλεθεατές, τους συνεργάτες της, Παντελή Τουτουτζή, Έλενα Παπασταύρου, Σοφία Νομικού και Μαρία Χουλάκη.

«Καλησπέρα παιδιά, επιτέλους το Super Makeover ξεκινάει εδώ στον ΣΚΑΙ και σε αυτόν τον εξαίρετο και μοντέρνο χώρο που έχω λατρέψει. Εσείς οι fashion expert θα αναλάβετε όσους θέλουν να αλλάξουν και ανυπομονώ πραγματικά. Κάθε μέρα θα παρουσιάζουμε δύο μεγάλες και εντυπωσιακές αλλαγές».

Super Makeover: Η Χριστοπούλου ξεκαθάρισε ότι διάλεξαν τη Δούκισσα λόγω «φρεσκάδας

Απλά τα πράγματα: Διάλεξαν τη Δούκισσα Νομικού για το «Super Makeover» γιατί είναι πιο φρέσκια από την Έλενα Χριστοπούλου. Την παραπάνω άποψη εξέφρασε η πρώην κριτής του «My Style Rocks» στο «The 2night Show», όπου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης 20/1, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του οικοδεσπότη Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το νέο πρότζεκτ του Σκάι, για την παρουσίαση του οποίου αρχικά είχε ακουστεί το δικό της όνομα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Ελενα Χριστοπούλου εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή: «Ήταν να το παρουσιάσω, ναι. Δεν έφτασαν οι συζητήσεις σε σημείο οικονομικό. Το πρόβλημα ήταν, που βασικά δεν είναι πρόβλημα, πως τα κανάλια είναι εταιρίες και ενώ κάνεις κουβέντες, κάνεις δοκιμαστικά και όλα είναι καλά, μια εταιρία σκέφτεται προφανώς ότι “πρέπει να πάρω ένα πιο φρέσκο πρόσωπο, αντικειμενικά, και με ποιους πελάτες και πιο kinky διαφημιστικά”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις