Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ράδιο Αρβύλα 2021: Αυτά είναι τα καλύτερά τους βίντεο
LIFESTYLE

Ράδιο Αρβύλα 2021: Αυτά είναι τα καλύτερά τους βίντεο

Ράδιο Αρβύλα 2021: Το «Ράδιο Άρβυλα» με το «διαφορετικό» Δελτίο Ειδήσεων, πάντα σε ζωντανή μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη, επανήλθε πιο καυστικό και διασκεδαστικό από ποτέ. 

Επέστρεψε δυναμικά στον αέρα του OPEN και το τηλεοπτικό κοινό έδειξε γενναιόδωρα την αγάπη του. Το «Ράδιο Άρβυλα» με το «διαφορετικό» Δελτίο Ειδήσεων, πάντα σε ζωντανή μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη, επανήλθε πιο καυστικό και διασκεδαστικό από ποτέ. Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο μοιράζουν εμπνευσμένη σάτιρα και άπλετο χιούμορ καθημερινά. Πάμε να δούμε μερικά best of από το 2021.

Ράδιο Αρβύλα: Το λάθος με τα μικρόφωνα που «πρόδωσε» το μυστικό στο Twitter

Με ιδιαίτερη εμφάνιση ως Peacky Blinder με καπαρντίνα, γραβάτα, γάντια και τραγιάσκα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τρίτης 26/1 των «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος θέλησε να κάνει… είσοδο, αλλά το λάθος στο ξεκίνημα τον πρόδωσε. Κατά την έναρξη και το σήμα της εκπομπής, τα μικρόφωνα των παρουσιαστών είχαν ξεχαστεί ανοιχτά και όλη η στιχομυθία ανάμεσά τους ακουγόταν στον αέρα. Φυσικά έγινε αντιληπτό αμέσως από τους τηλεθεατές που ξέσπασαν στα γέλια στο Twitter και δεν θα μπορούσαν να το προσπεράσουν χωρίς να το σχολιάσουν.

Ράδιο Αρβύλα: Το βίντεο έπος για τη Βοσνία

Το «Ράδιο Αρβύλα» διατήρησε τη δυναμική του και είναι λογικό: με βιντεάκια σαν το απόλυτο έπος από τον «Πιο αδύναμο κρίκο» και τη μυθική απάντηση στο «Ποιο είναι το δεύτερο συνθετικό της Βοσνίας;», το κοινό απλά… κοπανιέται από τα γέλια. Και, μεταξύ μας, δικαίως.

Ράδιο Αρβύλα: Οι περιπέτειες του καλεσμένου τους με την αστυνομία και η on air αποκάλυψη

Στους Ράδιο Αρβύλα, εμφανίστηκε ζωντανά ο Σπύρος Γραμμένος ο οποίος ήταν απολαυστικός. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, βίωσε κάποιες περιπέτειες μέχρι να καταφέρει να φτάσει μέχρι το στούντιο, αφού τον σταμάτησε αρκετές φορές η αστυνομία για έλεγχο στο δρόμο.

Ο ίδιος περιέργαψε τι του συνέβη καθώς τον σταμάτησε η αστυνομία 5 φορές! Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της εκπομπής, ο Σπύρος Γραμμένος εμφανίστηκε επιτέλους ξανά στην εκπομπή, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

«Δεν είναι αστείο αυτό που λέει ο Αντώνης. Όλοι οι αστυνομικοί που με σταμάτησαν στο δρόμο μου έλεγαν “τι ωραία, πας στους Αρβύλα”. Μόνο ένας εκεί στη Λάρισα άρχισε να φωνάζει “γράψτε τον” και με έβριζε», είπε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης.

Ράδιο Αρβύλα: Το επικό τρολ στον Τσελίκα

Ένα ασυνήθιστο όνομα δρόμου αποτέλεσε αφορμή για ένα πονηρό λογοπαίγνιο στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», το οποίο τρόλαραν ατελείωτα στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αναπαρήγαγαν το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσελίκα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ. Σε αυτό, ο ρεπόρτερ μετέφερε ένα περιστατικό από την περιοχή της Καλλιθέας, το οποίο και έλαβε χώρα στην οδό Μαλαχία.

Το ασυνήθιστο όνομα τσίγκλισε τον παρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος είπε περιπαικτικά πως θα πρέπει να έγινε κάποια «μαλαχία». Φυσικά, οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και… διάνθισαν το βίντεο, όπως μόνον εκείνοι γνωρίζουν, με περισσότερες ανάρμοστες εκφράσεις, διαφοροποιημένες ώστε να μην είναι ακατάλληλες για τον τηλεοπτικό αέρα.

Ράδιο Αρβύλα: Η παίκτρια από το Ρουκ Ζουκ

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του τρόλαραν δίχως αύριο την άγνοια παίκτριας του «Ρουκ Ζουκ». Η νεαρή εκλήθη να αναφέρει έργα του συγγραφέα Φίοντορ Ντοστογιέφσκι, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να της τονίζει πως ένα από αυτά μοιάζει με «βρισιά». Η παρουσιάστρια αναφερόταν φυσικά στον «Ηλίθιο», τίτλος που μάλλον ήταν άγνωστος για την παίκτρια.

Εκτός όμως από την πραγματική απάντηση της παίκτριας του «Ρουκ Ζουκ», η οποία έχει μια αξία από μόνη της, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μας παρουσίασε μια σειρά από άλλες πιθανές απαντήσεις σε τίτλους βιβλίων διάσημων συγγραφέων. Το αποτέλεσμα, απολαυστικό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις