Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα Αντ1 – Τζούλια Νόβα: Θα την δούμε αγρότισσα;
LIFESTYLE

Φάρμα Αντ1 – Τζούλια Νόβα: Θα την δούμε αγρότισσα;

Φάρμα Αντ1 - Τζούλια Νόβα: Τον Θανάση Πάτρα και την Τζούλια Νόβα συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Τον Θανάση Πάτρα και την Τζούλια Νόβα συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και φυσικά έσπευσε να μάθει αν πρόκειται να τους δούμε στη «Φάρμα» καθώς τα ονόματά τους έχουν ακουστεί πολύ το τελευταίο διάστημα.

Σίγουρη σχεδόν θεωρείται η συμμετοχή του παρουσιαστή ενώ κι ο ίδιος παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις. Εξέφρασε μάλιστα και την ανυπομονησία του για να ζήσει μία νέα εμπειρία ειδικά εν μέσω πανδημίας που όλα τα «ρολά» είναι κατεβασμένα.

Από την άλλη, η Τζούλια Νόβα ναι μεν έχει δεχτεί πρόταση αλλά προς το παρόν δεν έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση. Πηγή των ενδοιασμών της, όπως παραδέχεται στην κάμερα, είναι οι αντίξοες συνθήκες του ριάλιτι. «Δεν ξέρω αν είμαι εγώ για να κυνηγάω τις κότες», είπε γελώντας.

Φάρμα: Οι πρώτοι παίκτες

Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τους πρώτους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης κατά την επίσκεψή τους σε κέντρο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εξασφάλισε ορισμένες δηλώσεις τους. Ανάμεσα στα ονόματα που θα βρίσκονται στη «Φάρμα» είναι οι: Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μαρία Μιχαλοπούλου, η γνωστή ως αγρότισσα του GNTM. Δύο ονόματα, επίσης, που ακούστηκαν από την εκπομπή ότι σκέφτονται να πουν το μεγάλο «ναι» είναι η Ιρένε Τροστ και η Μαρία Φραγκάκη.

Στη «Φάρμα» δεν ψάχνουν μόνο πρόσωπα με αθλητικό προφίλ, αλλά και celebrities που η εικόνα τους δεν ταιριάζει και τόσο με την αγροτική ζωή και με δυσκολία θα μπορούσαμε να φανταστούμε να ανακατεύονται με τις αγροτικές εργασίες. Ανάμεσά τους είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και η Πέπη Τσεσμελή.

Όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ραντεβού η Νικολέτα Καρρά που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Πενήντα- πενήντα», αλλά και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ανάμεσα στα ονόματα που υπάρχουν στη μεγάλη λίστα των υποψηφίων αγροτών, είναι επίσης ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Παναγιώτης ο τυροκόμος από το Greece’s Next Top Model. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει ακόμα ραντεβού.

Φάρμα: Παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το πρωί της Δευτέρας (25/1), ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής στη «Φάρμα». «Μπαίνουμε με το δεξί στον ΑΝΤ1. Είμαι ενθουσιασμένος, χαμογελώ μέχρι τα αυτιά» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

«Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι εδώ στην Ελλάδα οποιοδήποτε project τηλεοπτικό ή μη με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες και τη δίδυμη κύηση δεν το συζητάμε. Έτσι θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση και από την πλευρά του παρουσιαστή και από την πλευρά του δημιουργού και παραγωγού. Μέσα από συζητήσεις που γίνανε και μου έκανε το “κλικ” σχετικά γρήγορα ήταν να έρθω βασικά στον ΑΝΤ1. Η “Φάρμα” είναι ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσω. Βέβαια θα κάνω κι άλλα πράγματα. Έχουμε ήδη κλείσει κι άλλα πράγματα. Εδώ στον ΑΝΤ1 υπάρχουν στελέχη με τα οποία είμαι φίλος εδώ και χρόνια. Αυτό βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια» πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις