Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Νέο επεισόδιο στο ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή (31.01) με μεγάλη ένταση

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στα σπίτια μας και σήμερα Κυριακή 31/1 θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο με μια σκληρή μάχη. Στα προηγούμενα επεισόδια είχε αυξηθεί η ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες, αλλά και ανάμεσα σε μέλη των ίδιων ομάδων, κάτι που θα δούμε να επαναλαμβάνεται στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που θα υπάρξουν αιχμές και εντός της ομάδας των «μπλε» στο Survivor, παρά το γεγονός ότι έχουν πάρει σχεδόν όλες τις νίκες στα αγωνίσματα και κυριαρχούν των «κόκκινων».

Οι “κόκκινοι” από την άλλη βρίσκονται σε σύγχυση, η ψυχολογία είναι άσχημη ενώ δεν έχουν φάει εδώ και πολύ καιρό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν αρκετούς καυγάδες στην καλύβα τους. Μάλιστα, υπήρξαν σκηνές που δεν είχαν προβληθεί σε κανένα επεισόδιο του Survivor, όμως, προβλήθηκαν αποκλειστικά από την εκπομπή «Σου Κου Family» του ΣΚΑΪ.

Survivor: Ο εκνευρισμός του Κώστα με την Ασημίνα

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα;

Στο επεισόδιο της Κυριακής (31.01), λοιπόν, οι δυο ομάδες του Survivor θα μπουν στη «μάχη» για να διεκδικήσουν ένα ακόμα έπαθλο. Όπως φαίνεται πρόκειται για κάτι αρκετά σημαντικό καθώς οι παίκτες ενθουσιάστηκαν όταν το άκουσαν από τον Γιώργο Λιανό. Το αγώνισμα θα είναι επίπονο και απαιτητικό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Σοφίας από την «κόκκινη» ομάδα. Μάλιστα, όπως προβλήθηκε στο trailer του επεισοδίου, η παίκτρια αποχώρησε με φορείο από τον στίβο μάχης.

Η εξέλιξη αυτή «πάγωσε» τους πάντες στο Survivor, ωστόσο, το αγώνισμα συνεχίστηκε κανονικά. Τα spoilers για τον νικητή του αγωνίσματος έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και δείχνουν ξανά το ποιος θα… χαμογελάσει. Αν επιβεβαιωθεί η νίκη των «μπλε», το σερί τους θα φτάσει στο 9-0 και δεδομένα θα έχουν μεγάλο προβάδισμα για τις «μάχες» για την ασυλία στην αρχή της εβδομάδας. Την ίδια στιγμή, αναμένεται και η είσοδος δυο νέων παικτών στο Survivor την οποία θα παρακολουθήσουμε επίσης στο επεισόδιο της Κυριακής.

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις