Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα. Ποιος θα κερδίσει σήμερα; 

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Το Survivor είναι το απόλυτο reality, που ήρθε και εξαφάνισε τα υπόλοιπα προγράμματα της μικρής οθόνης. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης. Το Survivor, είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Η μόνη ανατροπή που δεν είδαμε μέχρι τώρα είναι στο θέμα της νίκης. Οι μπλε έχουν κάνει σκόνη τους κόκκινους.  Σήμερα, είναι η πρώτη φορά που θα υπάρξουν αιχμές και εντός της ομάδας των «μπλε» στο Survivor, παρά το γεγονός ότι έχουν πάρει σχεδόν όλες τις νίκες στα αγωνίσματα και κυριαρχούν των «κόκκινων».

Ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα. Ποιος θα κερδίσει σήμερα;  Στο επεισόδιο της Κυριακής (31.01), λοιπόν, οι δυο ομάδες του Survivor θα μπουν στη «μάχη» για να διεκδικήσουν ένα ακόμα έπαθλο. Όπως φαίνεται πρόκειται για κάτι αρκετά σημαντικό καθώς οι παίκτες ενθουσιάστηκαν όταν το άκουσαν από τον Γιώργο Λιανό. Το αγώνισμα θα είναι επίπονο και απαιτητικό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Σοφίας από την «κόκκινη» ομάδα. Μάλιστα, όπως προβλήθηκε στο trailer του επεισοδίου, η παίκτρια αποχώρησε με φορείο από τον στίβο μάχης.

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα;

Η εξέλιξη αυτή «πάγωσε» τους πάντες στο Survivor, ωστόσο, το αγώνισμα συνεχίστηκε κανονικά. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι δύο άντρες που θα μπουν στο “Survivor 4” είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, που θα μπει στην κόκκινη ομάδα, και ο Παύλος Γαλακτερός, που θα μπει στους μπλε.

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι τραγουδιστής και frontman των INCO, που πέρυσι συμμετείχε στο “Your Face Sounds Familiar”, ενώ ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό. Είναι αθλητής στο τρίαθλο, την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor. Ο Ηλίας Μπογδάνος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή, στην Αθήνα.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μάλιστα, έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Οι Inco έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, ενώ πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town, live εμφανίσεις.

Φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία, είναι μοναδικά.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles, ενώ την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ειδικά για αυτούς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ακόμη, ο Ηλίας Μπογδάνος  συμμετείχε και στο Your Face Sounds Familiar μαζί με την Τάνια Μπρεάζου.

Πέρα από τη μουσική, μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ηλία Μπογδάνου αποτελεί και ο αθλητισμός.

Αθλητής στο τρίαθλο και την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor, γνωρίζει καλά πώς να επιβιώνει στα δύσκολα.

Ο Παύλος

Ο 22χρονος Παύλος Γαλακτερός είναι γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού. Έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή “Join Us”. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Άγιο Δομίνικο έχει “πετάξει” και η Καρολίνα Καλύβα, γυμνάστρια από το Λουτράκι, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα τη δούμε.

#1. Ο Παύλος Γαλακτερός είναι 24 ετών!

Νάσος Γαλακτερός

#2. Είναι γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού και της Τέτας Λεονταρίδου!

#3. Έχει σπουδάσει ηχοληψία και τον έχουμε δει να κάνει το ντεμπούτο του στην παρουσίαση «Join Us» ενώ έχει συμμετάσχει στους «Θαλασσόλυκους» του ΣΚΑΙ.

#4. Έχει μεγάλη αγάπη στη μικρή του αδερφή, Σοφία, η οποία είναι η κόρη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού!

Survivor spoiler 31/1 ποιος κερδίζει: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα;

Τα spoilers για τον νικητή του αγωνίσματος έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και δείχνουν ξανά το ποιος θα… χαμογελάσει. Αν επιβεβαιωθεί η νίκη των «μπλε», το σερί τους θα φτάσει στο 9-0 και δεδομένα θα έχουν μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα για τις «μάχες» για την ασυλία στην αρχή της εβδομάδας. Την ίδια στιγμή, αναμένεται και η είσοδος δυο νέων παικτών στο Survivor.

SURVIVOR LIVE

Survivor spoiler 31/1: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα – LIVE

Survivor: Με ποια πρώην παίκτρια ριάλιτι είχε σχέση για 3 χρόνια ο Γιώργος Κοψιδάς;

Ο ηθοποιός και πρώην μπασκετμπολίστας που έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των συμπαικτών του στο Survivor, είχε για τρία χρόνια σχέση με τη Τσίλα, που είχε συμμετάσχει στη Φάρμα, ενώ αργότερα έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στην Espresso, η ζωή της της επιφύλασσε έναν «άγγελο», τον πρώην μπασκετμπολίστα και ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος αγκάλιασε μαζί με την οικογένειά του και εκείνη και την κόρη της.

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου» είχε δηλώσει τότε η Τσίλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις