Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Σπυρόπουλος καταγγελίες: Ο Μάριος Αθανασίου μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη
LIFESTYLE

Κώστας Σπυρόπουλος καταγγελίες: Ο Μάριος Αθανασίου μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη

Κώστας Σπυρόπουλος καταγγελίες: Ο γνωστός ηθοποιός γνώριζε το περιστατικό, όπως και πολλά ακόμη, όπως δήλωσε

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Μάριος Αθανασίου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα των ημερών που είναι άλλο από τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου. Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Θα έρθουν κι άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά. Μην αρχίσουμε να παθαίνουμε μόδα και τώρα κάτι μας εντυπωσιάζει και μετά σταματάμε. Αν δε συμβεί θα είναι μια μεγάλη ήττα για τον χώρο μας, και για την κοινωνία μας.

Με την ευκαιρία αυτή, για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι μάρτυρας προφανώς γιατί ήμουν πάρα πολύ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα (Σπυρόπουλο). Το έμαθα εκείνη την περίοδο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα. Ήμασταν νέοι, 20 κάτι… Η πρώτη μου δουλειά ήταν. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είσαι τόσος.
Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι δεν έκανα τίποτα που να ήταν ακραίο τότε, ήθελα να κάνω κάτι ακραίο, δεν καταλάβαινα για ποιον λόγο δεν το έκανα. Αργότερα μάθαινα κι άλλα περιστατικά και από άλλους ανθρώπους που ελπίζω να μάθουν όλοι αργότερα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις