Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Διπλό ελπίδας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Διπλό ελπίδας

Σούπερ Λιγκ - 20ή αγωνιστική: Ο Ατρόμητος πέρασε 1-0 από τους “Ζωσιμάδες” και έμεινε 7ος και με τις όποιες ελπίδες του για τα πλέι οφ ζωντανές

Σούπερ Λιγκ20ή αγωνιστική: Ένα γκολ του Αγκάγιεφ από το 5ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει τεράστια νίκη στον Ατρόμητο, 1-0 στους “Ζωσιμάδες” επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τους Περιστεριώτες που πέρασαν ξανά στην 7η θέση και το -8 από τα πλέι οφ. Από την άλλη, ο ΠΑΣ παραμένει στους 18 βαθμούς, με μια διαφορά ασφάλειας από τις τελευταίες δύο θέσεις πάντως. Με το καλημέρα ο Ατρόμητος πάγωσε το έτσι κι αλλιώς παγωμένο γήπεδο. Ο Χαρίσης έκλεψε και πέρασε στον Εντομβόνγι που πάσαρε στον Αγκάγιεφ. Ο Ισραηλινός έκανε άριστη ατομική ενέργεια και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 0-1. 

Στο 28’ οι Αθηναίοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-2, αλλά ο Εντομβόνγι έχασε τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Λοντίγκιν. Στο 31 ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε εξίσου σημαντική ευκαιρία για το 1-1 όταν ο Κρίζμαν γύρισε στον Λέο που δεν βρήκε καλά την μπάλα. Η οποία πέρασε, έφτασε στον Μπρένερ και αυτός με δυνατό την έστειλε άουτ. 

Είχε και δοκάρι ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος αγκάλιασε το 0-2, όμως ο Λοντίγκιν έκανε εξαιρετική απόκρουση και κράτησε το σκορ στο 50’. Ακόμα μια καλή φάση έγινε στο 67’ για τον Ατρόμητο, όταν Χαρίσης και Μάτιτς έκαναν το 1-2, αλλά το πλασέ του Χαρίση έδιωξε στη γραμμή ο Πήλιος.Το αποκορύφωμα των ευκαιριών έγινε στο 71΄ με τον Ούμπιδες να έχει δοκάρι. Ενώ ο ΠΑΣ άγγιξε την ισοφάριση στο 80’ με τον Παμλίδη. 

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Αγκάγιεφ 5’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος. ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης, Νικολαΐδης. VAR: Σκουλάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Πήλιος, Οικονομόπουλος (Σάλιακας 63′), Κάργας, Λιάσος (Ελευθεριάδης 46′), Κάστρο (Νάουμετς 83’), Καρτάλης, Μπρένερ (Παμλίδης 62′), Λέο (Μιλιτσεάνου 83′), Κρίζμαν.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβαό, Τομάσεβιτς (Στρούγγης 90+1′), Ούμπιδες (Κιβρακίδης 90+4′), Σάλομον, Χαρίσης, Αγκάγιεφ (Γιακουμάκης 60′), Ραμπέλο (Νταβιώτης 90+2′), Εντομβόνγι (Μάτιτς 46′).

μπορούσε κι άλλο γκολ ο Ατρόμητος

Δείτε ακόμη: 

Νέο ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ, 2-1 στη Μαδρίτη η Λεβάντε
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ
Τρένο τα φαβορί, Ρόμα και Αταλάντα-Λάτσιο στην… αρένα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις