Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Ιωνικός και τρία διπλά 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Ιωνικός και τρία διπλά 

Σούπερ Λιγκ 2 - 5η αγωνιστική: Οι Νικαιώτες 2-1 τον ΟΦΙ στη Νεάπολη, νίκες εκτός έδρας για Εργοτέλη, Διαγόρα Ρόδου και Παναχαϊκή

Σούπερ Λιγκ 25η αγωνιστική: Επιβλητικό διπλό στη Λάρισα έκανε η Παναχαϊκή, η οποία πέρασε περίπατο 0-3 κόντρα στον Απόλλων Λάρισας. Οι Πατρινοί έπαιξαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο (αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Λαρέα). Αυτό όμως δεν τους φρέναρε, ήταν μια κλάση ανώτεροι και με σκόρερ τους Κουσκουνά (17΄), Γιούση (36’) και Κόκα στις καθυστερήσεις πήραν σπουδαία και άνετη νίκη. Στο 65’, ο Απόλλων είχε χάσει τεράστια ευκαιρία να μειώσει και να διεκδικήσει κάτι από το ματς, όταν ο Αθανασιάδης έχασε πέναλτι (δοκάρι).

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός έφτασε στο πρώτο εντός έδρας τρίποντο υποδεχόμενος τον ΟΦ Ιεράπετρας. Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Νικαιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πλατέλλα στο 13’ και έχασαν καλές ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα. Πριν την ανάπαυλα όμως το πλήρωσαν αφού οι Ιεραπετρίτες με σουτ του Μπαράτα ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα (42’). Οι γηπεδούχοι, όμως, με κεφαλιά του Ομάρ στο 57’ πήραν εκ νέου προβάδισμα 2-1, το οποίο ήταν τελικό σκορ, αφού το διατήρησαν εύκολα ως το φινάλε.

σπουδαια εμφανιση η Παναχαικη

Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Διπλά για Διαγόρα, Εργοτέλη

Ανετα πέρασε από τη Δράμα ο Διαγόρας. Επιβλήθηκε 2-0 της Δόξας στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι. Οι Ροδίτες με σκόρερ τους Μπαστακό και Κοντοχρήστο έφτασαν δίκαια και εύκολα στο τρίποντο που τους διατηρεί σε τροχιά κορυφής. Στην Άρτα, τέλος, ο Εργοτέλης πέτυχε ακόμα ένα μεγάλο διπλό και έφτασε τους έξι βαθμούς. Οι Ηπειρώτες είχαν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Το χρυσό γκολ για τους Κρητικούς πέτυχε η χρυσή αλλαγή, ο Πατρινός με κεφαλιά στο 65’ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

πρωτο τριποντο εντος ο Ιωνικος

Δείτε ακόμη: 

Νέο ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ, 2-1 στη Μαδρίτη η Λεβάντε
Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς Σανκαρέ
Τρένο τα φαβορί, Ρόμα και Αταλάντα-Λάτσιο στην… αρένα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις