Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανατροπή: Μένει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τζέιμς!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανατροπή: Μένει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τζέιμς!

Τζέιμς ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεχίζεται. Και στα επεισόδια των τελευταίων ημερών προστέθηκε ακόμα ένα που αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση. Όπως αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπονας, ο Αμερικανός σκόρερ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς η απόφαση που πάρθηκε ήταν να παραμείνει στην ομάδα, έχοντας σε ισχύ το συμβόλαιό του. Με την κίνηση αυτή η ρωσική ομάδα επαναφέρει στο ρόστερ της τον Τζέιμς, ο οποίος απουσίασε από τα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου.

Νωρίτερα, ρωσικό δημοσίευμα ήθελε το ποτήρι της υπομονής από την πλευρά της “αρκούδας” να ξεχείλισε μετά από επίθεση του Μάικ Τζέιμς στον Τόρνικε Σενγκέλια, στη διάρκεια προπόνησης. Η Sport Express εξηγεί πως αυτό το σκηνικό διαδραματίστηκε πριν από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, κι ήταν αρκετό για να γράψει, επί της ουσίας, τον επίλογο στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Την ώρα που, εδώ και πέντε μέρες, παρέμενε μακριά από τα social media, ο Μάικ Τζέιμς εξέφρασε μέσω Twitter τον εκνευρισμό του για το συγκεκριμένο δημοσίευμα. “Εϊ, αρκετά! Σταματήστε να επινοείτε μαλ***. Γαμ*** φαίνεται σαν να προσπάθησα να παλέψω με τον Τόκο. Όλοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να σταματήσετε να αφήνετε τα media να δημοσιεύουν το οτιδήποτε. Σας το είπα ότι όλοι είστε ηλίθιοι” έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις