Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Αποκάλυψε με ποιον είναι ερωτευμένη
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Αποκάλυψε με ποιον είναι ερωτευμένη

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Η Κάτια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Την Κάτια Ταραμπάνκο την γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια στο GNTM 2 και μέχρι πριν λίγο την παρακολουθούσαμε στο Survivor. Η πιο δυνατή παίκτρια των Διασήμων, λόγω προβλημάτων υγείας, δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι και αποχώρησε. Η Κάτια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ”Love it” και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, το μοντέλο αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σχέση της, αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο είναι άκρως ερωτευμένη αλλά και ότι με τον σύντροφό της είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο.

«Ελπίζω να γιορτάσω φέτος τον Αγίο Βαλεντίνο, γιατί για κάποιον λόγο κάθε φορά χωρίζω… Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη! Η σχέση μου πάει να κλείσει έναν χρόνο!  Χάρηκε πολύ ο σύντροφός μου, μου έλεγε ότι είναι έτοιμος να κλείσει εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο να έρθει να με βρει. Πιστεύω πως είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί μου… Του έλειπα πάρα πολύ. Μιλούσε και με την παραγωγή για να δει πως είμαι. Τον λένε Κώστα… Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη! Μόνο στην κουζίνα βάζω όρια, να μην μπαίνει» εξομολογήθηκε η Κάτια.

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Οι φήμες για τον Αποστολάκη

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την παίκτρια του Survivor να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Αποστολάκη. Η ίδια με δηλώσεις στο «Πρωινό» είχε τότε διαψεύσει τις φήμες, ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη και ότι ο σύντροφός της είναι εκτός χώρου. «Είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση, αλλά δεν είμαι με τον Γιάννη Αποστολάκη σε σχέση. Όχι, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Ο σύντροφός μου είναι άλλος. Είναι εκτός χώρου, είναι κάτι φρέσκο και μαζί πορευόμαστε.

Επειδή διάβασα κάποια πράγματα, τον Φλεβάρη εγώ δεν ήξερα καν τον Γιάννη Αποστολάκη. Τον γνώρισα λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τους Θαλασσόλυκους. Δεν ήμουν το τρίτο πρόσωπο. Δεν έπαιξα κάποιο ρόλο στον χωρισμό του. Στα Κουφονήσια είχα ένα θέμα υγείας, κάτι ζαλάδες. Οπότε ο Γιάννης με κρατούσε και ήμουν πάνω του. Οπότε λογικά από εκεί ξεκίνησαν να λένε πως είμαστε σε σχέση» είπε η Κάτια Ταραμπανκό.

Κάτια Ταραμπάνκο: Εμφανίστηκε στον Μουτσινά

Η Κάτια Ταραμπάνκο εμφανίστηκε χθες στην μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά, δεν πεινάω!» ήταν η πρώτη φράση της Κάτιας Ταραμπάνκο που είπε πως έχει στενοχωρηθεί, καθώς αν ήταν 10 κιλά παραπάνω, θα μπορούσε να παραμείνει στο Survivor 4.

Όπως είναι φυσικό ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε απευθείας «στο ψητό», θέλοντας να μάθει τι είναι εκείνο που δημιουργεί τέτοια αντιπάθεια σε ορισμένους παίκτες, απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά. «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά όντως με τον Κοψιδά και θεωρώ ότι αυτός ήταν και ο λόγος που τον ψηφίζανε» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν έχει γίνει τίποτα πίσω από τις κάμερες»

Σε γενικές γραμμές, η πρώην παίκτρια του Survivor 4 δήλωσε πως εξεπλάγη από τις αντιδράσεις. «Εγώ αυτό είχα καταλάβει ότι ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι που έχει αγωνίσματα και ο σκοπός ήταν να κερδίσεις τις μάχες και όχι να συμβιώνεις καλά. Παίζει ρόλο κι αυτό, αλλά κατά βάση ήταν τα αγωνίσματα…» είπε. «Αυτό κάναμε με τον Γιώργο όσο καλύτερα μπορούσαμε και σε κάποιους λογικά δεν άρεσε», πρόσθεσε.

Η Κάτια Ταραμπάνκο πάντως υποστήριξε πως όσο ήταν στο Survivor 4 και στην παραλία των Διασήμων, μιλούσε και με τον Άλεξ Παππά και με τον Πάνο. «Πίσω από τις κάμερες δεν έχει γίνει τίποτα διαφορετικό» είπε κατηγορηματικά το μοντέλο, στην ερώτηση αν κάποιο περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες θα μπορούσε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αλήθεια για το ρύζι

Και φυσικά, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πολυσυζητημένη ιστορία του ρυζιού και του λαδιού που έχει απασχολήσει πολλάκις τους διαγωνιζόμενους στο Survivor 4. «Αρχικά δεν έκλεψα ποτέ το ρύζι, το βρήκα το ρύζι στα σκουπίδια. Δεν ξέρω από που ξεκίνησε η λέξη αυτή δίπλα στο όνομά μου» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο. «Δεν έκλεψα ποτέ από τις προμήθειες, δεν έβαλα χέρι στις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών, οπότε δεν έβαλα χέρι ούτε στο λάδι» πρόσθεσε, διαψεύδοντας κατά κάποιο τρόπο όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις