Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler νέοι παίκτες: Η κούκλα Καρολίνα με τις άψογες αναλογίες
LIFESTYLE

Survivor spoiler νέοι παίκτες: Η κούκλα Καρολίνα με τις άψογες αναλογίες

Survivor spoiler νέοι παίκτες: Νέες προσθήκες στο Survivor, ανάμεσά τους και ο γιος του Νάσου Γαλακτερού.

Την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να γίνει νέα εισβολή παίκτη στο Survivor προκειμένου να ενισχυθεί η Κόκκινη ομάδα. Μετά το σερί αποτυχιών στα αγωνίσματα, κάτι που σημαίνει και μεγάλη πείνα για τους Κόκκινους, φαίνεται πως η παραγωγή αποφάσισε να επιταχύνει λίγο τις διαδικασίες για την είσοδο μίας νέας και δυνατής παίκτριας στην ομάδα ώστε να βοηθήσει να έρθουν νίκες.

Η Βαλέρια Χοψονίδου και η Μαριάνθης Κάσδαγλη μπήκαν στο παιχνίδι και άλλαξαν τις ισορροπίες. Στα επόμενα επεισόδια του Survivor θα δούμε όχι μόνο άνδρες, αλλά και μία γυναίκα να εισβάλλουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα, γυμνάστρια, pilates instructor από το Λουτράκι, με σπουδές στα οικονομικά και κούκλα. Η Καρολίνα βρίσκεται φυσικά ήδη στον Άγιο Δομίνικο και περιμένει τη σειρά της για να κάνει την είσοδό της στο Survivor.

Έχει τέλειο και καλογυμνασμένο κορμί και πολύ ωραίο πρόσωπο.

Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα Survivor Καρολίνα

Survivor: Ξέρουμε και τον δεύτερο!

Ο δεύτερος είναι γιος πασίγνωστου πρώην μπασκετμπολίστα. Πρόκειται για τον 24χρονο Παύλο Γαλακτερό ο οποίος έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Join Us». Ηταν επίσης ένα από τα μέλη της ομάδας παραγωγής στους Θαλασσόλυκους, την εκπομπή που παρουσίαζε η Κάτια Ταραμπανκό, με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Ο Νάσος Γαλακτερός έχει αποκτήσει και μια κόρη, την Σοφία, από τον γάμο του με την δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Νάσος Γαλακτερός παιδιά

Survivor: Τέλος η Ασημίνα

Σε μια σκληρή αναμέτρηση βρέθηκαν, στο Survivor της Τετάρτης, η Ανθή Σλαγκούδη, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ασημίνα Ιγγλέζου με στόχο την παραμονή στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. Οι τρεις παίκτες της Κόκκινης ομάδας είχαν βρεθεί υποψήφιοι προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό, ακόμα και μετά τον αλλαγμένο τρόπο ψηφοφορίας, είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Κι αυτό καθώς θα έπρεπε να αποχωρούσε ο λιγότερο δημοφιλής, από τους τρεις, παίκτης.

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού και στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, η αγωνία κορυφώθηκε όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει ποιος ή ποια θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα!

Και αυτή, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κοινό, ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις