Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Αβολη ισοπαλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Αβολη ισοπαλία

Σούπερ Λιγκ - 19η αγωνιστική: Παναιτωλικός και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 - Με παίκτη λιγότερο από το 65’ οι Περιστεριώτες αλλά μπορούσαν και διπλό

Σούπερ Λιγκ19η αγωνιστική: Άβολη ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Ατρόμητου 1-1. Κερδισμένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αθηναϊκή ομάδα, που αναγκάστηκα να ολοκληρώσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής στο 65’. Όμως, έχοντας κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ ως το 82’ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακριβώς επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα. Το οποίο κρατάει τον Παναιτωλικό στην 12η θέση, όχι μακριά από τα προβλήματα παραμονής ενόψει των πλέι άουτ. Αλλά και τον Ατρόμητο στο -8 από την εξάδα και τα πλέι οφ.

Οι Περιστεριώτες διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατοχή μπάλας στα μεγαλύτερα διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου. Μεγάλες ευκαιρίες πάντως δεν δημιούργησε. Είχε δυο καλές φάσεις, μια κεφαλιά του Μάτιτς κι ένα σουτ του Γκάλο, όμως δεν βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη και ο Παναιτωλικός μάλλον φλύαρος παρουσιάστηκε, όλο κι όλο ένα σουτ του Τσότσαλιτς κατέγραψε ως ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Με 10 ολοκληρωσε το ματς ο Ατρομητοσ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε εξίσου δυνατά και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου χτύπησε. Ειδικότερα, ήταν το 54’ όταν στην πρώτη ευκαιρία μετά την επανέναρξη, ο Ατρόμητος με πολύ καλό σουτ του Μουνίθ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για το 0-1. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά έχασα την ευκαιρία με τον Ντίας, με 7 λεπτά αργότερα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα ο σκόρερ Μουνίθ στο 65’ έκανε άτσαλο μαρκάρισμα στον Αρσούρα και δικαίως είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και στο 82’ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρμπόσα. (πέναλτι του Γκαλβάο στον Αριγίμπι και επιβεβαίωση της παράβασης από τον VAR). Μολαταύτα, ο Γκαλβάο λίγο έλειψε να λυτρωθεί, αφού έχασε τρομερή ευκαιρία στην εκπνοή για να χαρίσει το διπλό στον Ατρόμητο. 

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Μπαρμπόσα 82’ – Μουνίθ 54’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μουνίθ 65’

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης. ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος, Γεωργακόπουλος. VAR: Γκορτσίλας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (Ντάλσιο 89΄), Κωνσταντόπουλος (Μεντόσα 73΄), Τσότσαλιτς, Τζανακάκης (Λιάβας 89΄), Αρσούρα, Αριγίμπι, Ταχάρ, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (Αζάντι 62΄), Ντίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς (Γκαλβάο 76΄), Κιβρακίδης, Γκάλο (Ούμπιδες 90‘), Σάλομον, Χαρίσης (Νάτσος 76’), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (Ραμπέγιο 64’), Μάτιτς (Εντομνβόγι 64’).

αβολη ισοπαλια στο Αγρινιο

Δείτε ακόμη: 

Η Λαμία 1-0 τον Απόλλωνα, μετά από μήνες έφυγε από την τελευταία θέση
Η Σέφιλντ βύθισε στη λύπη το μισό Μάντσεστερ και πανηγύρισε το άλλο μισό
Περί πρωταθλήματος, λόγος ουδείς, ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις