Ισπανία – κύπελλο: Τα χρειάστηκε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – κύπελλο: Τα χρειάστηκε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ισπανία - κύπελλο: Η Μπαρτσελόνα απέκλεισε 2-1 με ανατροπή στο 80’ τη Ράγιο Βαγιεκάνο - Αποκλείστηκε από την Αλμερία η Οσασούνα 

28.01.2021 | 07:54

Ισπανίακύπελλο: Η Οσασούνα είχε δεν είχε, έγινε θέμα συζήτησης. Αποτελεί πλέον μία ακόμα από τις ομάδες της ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν που αποχαιρετά το κόπα ντελ ρέι πριν την 8άδα, αποκλειόμενη από αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας. Ειδικότερα μετά από 120 στείρα από γκολ αγωνιστικά λεπτά, Η Οσασούνα υποτάχθηκε στα πέναλτι 5-4 στην έδρα της Αλμερία και δεν θα συνεχίσει στο θεσμό. Την ίδια ώρα η Σεβίλλη έκανε παρέλαση εντός έδρας και απέκλεισε με χαρακτηριστική ευκολία 3-0 την Βαλένθια. Με γκολ μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο (δύο ο ντε Γιονγκ 20’ και 33’ κι ένα ο Ράκιτιτς 38’).

Η Μπαρτσελόνα έφτυσε αίμα να αποκλείσει την Ράγιο Βαγεκάνο στη Μαδρίτη. Τα κατάφερε τελικά με 2-1, αλλά χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ. Ο Μέσι στο 69’ ισοφάρισε σε 1-1 (έχανε από το 63’ η Μπάρτσα) και ο Φρένκι ντε Γιονγκ στο 80΄ σκόραρε το τέρμα που χάρισε στους Μπλαουγκράνα την αγχωτική πρόκριση.

Ισπανία – κύπελλο: Τα ματς της Πέμπτης

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η φάση των “16” το κύπελλο Ισπανίας. Η Γρανάδα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχουν φαινομενικά εύκολο έργο. Η πρώτη θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ναβαλκαρνέρο, ομάδα σεγούντα Β, ερασιτεχνικό κλαμπ της Μαδρίτης. Η δε Μπιλμπάο, φιλοξενείται από την Αλκογιάνο, την ομάδα της τρίτης κατηγορίας (σεγούντα Β) που έγινε …φίρμα όταν απέκλεισε προ εβδομάδας τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δείτε ακόμη: 

Η Λαμία 1-0 τον Απόλλωνα, μετά από μήνες έφυγε από την τελευταία θέση
Η Σέφιλντ βύθισε στη λύπη το μισό Μάντσεστερ και πανηγύρισε το άλλο μισό
Περί πρωταθλήματος, λόγος ουδείς, ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΟΚ
Exit mobile version