Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Μπουρλότο! 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Μπουρλότο! 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ “ξέρανε” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 στο Ολντ Τράφορντ και έβαλε φωτιά στην κορυφή

28.01.2021 | 00:08

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Έγινε το μπαμ στην Αγγλία! Και τι μπαμ! Από το Μάντσεστερ, η έκρηξη ακούστηκε ως το Σέφιλντ. Οι πρωτοπόροι κόκκινοι διάβολοι υποδέχτηκαν την ουραγό και υπέστησαν ήττα-σοκ που επιτρέπουν στη Μάντσεστερ Σίτι να μένει μόνη πρώτη και με ματς λιγότερο, άρα να έχει την ευκαιρία να ξεφύγει και στο +4. Το τελικό 1-2 για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, υπέγραψε με το τέρμα του ο Μπερκ (74’). Η Σέφιλντ είχε προηγηθεί με τον Μπράιαν (24’) και ο Μαγκουάϊρ είχε ισοφαρίσει για την Μάντσεστερ στο 64’.

Σούπερ γκέλα και για την Τσέλσι. Η οποία μολονότι άλλαξε προπονητή και το μάρμαρο της μετριότατης πορείας πλήρωσε ο Λάμπαρντ, δεν άλλαξε αγωνιστική εικόνα. Υποδέχτηκε την Γουλβς και μολονότι ο Τούχελ έκανε κάποιες βασικές αλλαγές, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και άφησε τους “μπλε” 8ους στην κατάταξη.

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τα άλλα ματς

Στα άλλα ματς, ξεχώρισε η ισοπαλία της Λέστερ στο Λίβερπουλ. Εχανε στο “Γκούντισον” από την Εβερτον από το 30’ (Ροντρίγκεζ), όμως δεν παράτησε το παιχνίδι και ο Τίλεμανς στο 67’ πέτυχε το 1-1.
Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για ένα ματς ακόμα και από την Μπένρλι, η οποία επιβλήθηκε 3-2 της Αστον Βίλα. Μάλιστα σ’ ένα ματς γκραν-γκινιόλ, στο οποίο βρέθηκε δύο φορές να χάνει, αλλά το γύρισε με τους Μι (52’) και ΜακΝιλ (76’), ενώ το χρυσό τέρμα πέτυχε ο Γουντ (79’). Ουότκινς (14’) και Γκρίλις (68’) τα τέρματα της Αστον Βίλα.
Η Μπράιτον, τέλος, αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τη Φούλαμ.

Δείτε ακόμη:

Τέσσερις ισοπαλίες και νίκες για Τρίκαλα, Εργοτέλη στη Σούπερ Λιγκ 2
Πέμπτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, πέρασε με διπλό 2-0 στο Βόλο!
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η Ιντερ, 2-1 τη Μίλαν πέρασε στα ημιτελικά
Exit mobile version