Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Νίκη ελπίδας!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Νίκη ελπίδας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 19η αγωνιστική: Απεγκλωβίστηκε από την τελευταία θέση η Λαμία, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκόρερ τον Καραμάνο

27.01.2021 | 22:22

Σούπερ Λιγκ19η αγωνιστική: Η Λαμία επιβλήθηκε με 1-0 του Απόλλωνα και πήρε τρίποντο που την έβγαλε για πρώτη φορά μετά από μήνες από την θέση της ουραγού. Ήταν μέτριο το πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι η Λαμία φάνηκε ανώτερη. Δεν επέτρεψε στον Απόλλωνα να εμφανιστεί με αξιώσεις στην περιοχή της και να κάνει ευκαιρίες. Οι φάσεις στα πρώτα 45’ εκατέρωθεν ήταν ελάχιστες. Και αυτές μόνο για τους γηπεδούχους, ο Απόλλων τελείωσε το ημίχρονο δίχως τελική. 

Σε μία από τις λίγες καλές φάσεις, πάντως, η Λαμία βρήκε δίχτυα.. Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 13’ η μπάλα έφτασε στον Καραμάνο που είχε εύκολο έργο από κοντά για το 1-0. Μάλιστα λίγο αργότερα από εκτέλεση φάουλ του Μπεχαράνο μπλόκαρε ο Βέρχουλστ, ενώ μόνες ενδιαφέρουσες φάσεις ήταν 1-2 ακόμα σουτ από πλευράς γηπεδούχων. Το 1-0 πάντως σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα πρώτα 45΄.

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Με την επανέναρξη η Λαμία αγκάλιασε δύο φορές το 2-0. Στο 47’ με τον Ντέλετιτς και στο 50′ με σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστής που προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 83’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ η μπάλα προσέκρουσε στο τείχο ςκαι ο ίδιος έκανε σουτ που έβγαλε ο Επασί και αποσόβησε το 1-1. Αλλη μεγάλη φάση ο ΑΠόλλων δεν έβγαλε και το 1-0 σφράγισε το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Καραμάνος 13’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Μεϊντάνας, Αϊναλής. VAR: Ζαχαριάδης.

Λαμία (Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ (Βλάχος 46′), Τζανδάρης (Βασιλακάκης 72′), Τιρόνε (Μπιάρνασον 72′), Καραμάνος (Αραμπούλι 76′), Ντέλετιτς (Προβυδάκης 89′), Ρόμανιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Πράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς (Φερνάντεθ 46’), Χουχούμης (Μουνιέ 87′), Λισγάρας, Ντομίγνκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (Ιωαννίδης 69′), Σλίβκα, Τσιλούλης (Μπεντινέλι 76′), Ντάουντα, Φατιόν.

Δείτε ακόμη:

Τέσσερις ισοπαλίες και νίκες για Τρίκαλα, Εργοτέλη στη Σούπερ Λιγκ 2
Πέμπτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, πέρασε με διπλό 2-0 στο Βόλο!
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η Ιντερ, 2-1 τη Μίλαν πέρασε στα ημιτελικά
Exit mobile version