Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση σε 14χρονο Παρίσι: Σε κώμα, μετά τον ξυλοδαρμό από τραμπούκους
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση σε 14χρονο Παρίσι: Σε κώμα, μετά τον ξυλοδαρμό από τραμπούκους

Επίθεση σε 14χρονο Παρίσι: Επίθεση τραμπούκων εις βάρος ενός 14χρονου αγοριού στο Παρίσι, το οποίο νοσηλεύεται σε κώμα

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Γαλλία, από την επίθεση που δέχτηκε ένα 14χρονο αγόρι στο Παρίσι από μια συμμορία τραμπούκων, με τις εικόνες του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η επίθεση σημειώθηκε στις 15 Ιανουαρίου στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας σε περιοχή κοντά στον Πύργο του Άιφελ. Ο 14χρνος που ονομάζεται Γιούρι Κρουτσένικ και έχει καταγωγή από την Ουκρανία, έκανε βόλτα στο σημείο με παρέα φίλων του. Η παρέα δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από τη συμμορία τραμπούκων χωρίς να έχει προηγηθεί προηγουμένως κάποιο επεισόδιο. Ο 14χρονος, ήταν ο μόνος από την παρέα του που δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αγνώστους που αφού τον έριξαν κάτω ξεκίνησαν να τον χτυπούν με λοστούς και μαχαίρια σε όλα τα σημεία του κορμιού του.

Στις εικόνες φαίνονται καθαρά οι τραμπούκοι να χτυπούν με μανία τον 14χρονο στο κεφάλι, ακόμα και τη στιγμή που όπως φαίνεται το άτυχο αγόρι έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Τραύματα από μαχαίρι ακόμα και στα μάτια

Οι κακοποιοί άφησαν τον Γιούρι με τραύματα στο κρανίο και το χέρι, με κατάγματα στα πλευρά και μαχαιριές μέχρι και στα μάτια. Ο 14χρονος νο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Παρισιού σε κώμα ενώ από τις γαλλικές αρχές έχει ξεκινήσει έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, δείχνουν πως υπεύθυνη για το βίαιο περιστατικό είναι μια ομάδα εφήβων από προάστιο της πόλης. Η εγκληματική επίθεση έχει σοκάρει ολόκληρη τη Γαλλία και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η μητέρα του 14χρονου δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί της ενώ ακόμα και ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών τοποθετήθηκε για το θέμα κάνοντας λόγο για επίθεση “απίστευτης αγριότητας”. Ο Γάλλος γερουσιαστής, Σαβιέ Γιακοβέλι, ανέβασε τις εικόνες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και έγραψε πως “αυτό το βίντεο αποτελεί μια ‘γροθιά στο στομάχι'”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις