Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διπλή αυτοκτονία Γιάννενα: Πιάστηκαν χέρι-χέρι και έπεσαν στο κενό
ΕΛΛΑΔΑ

Διπλή αυτοκτονία Γιάννενα: Πιάστηκαν χέρι-χέρι και έπεσαν στο κενό

Διπλή αυτοκτονία Γιάννενα: Οι εκτιμήσεις των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων για τον τρόπο που έδωσαν τέλος στη ζωή τους ο 52χρονος άνδρας και η 43χρονη σύντροφος του.

Πιάστηκαν από το χέρι και έφυγαν μαζί… Δεν φαίνεται χρονική διαφορά στην πτώση τους ή υποβοήθηση του ενός από τον άλλο προς το απονενοημένο διάβημα. Αυτές είναι οι εκτιμήσεις των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων για τον τρόπο που έδωσαν τέλος στη ζωή τους ο 52χρονος άνδρας και η 43χρονη σύντροφος του, που εντοπίστηκαν νεκροί το πρωί της Κυριακής σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων. Το σενάριο της αυτοχειρίας προκρίνουν οι αρχές, που αποκλείουν ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια ή εμπλοκή τρίτου προσώπου πίσω από την πτώση του ζευγαριού από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, μετά την πρώτη έρευνα στο σημείο της τραγωδίας.

Τα άψυχα σώματα ανακάλυψε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Κυριακής στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας ηλικιωμένος ένοικος που είχε βγει στο μπαλκόνι του. Αμέσως αστυνομικοί του Τμήματος Ιωαννίνων έσπευσαν στην οδό Γυναικών Πίνδου. Το ζευγάρι είχε κάνει “βουτιά” στο κενό, από το διαμέρισμα το οποίο είχε ενοικιάσει πρόσφατα η γυναίκα στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας. Από την αυτοψία στο σημείο παρουσία ιατροδικαστή προέκυψε ότι το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, δεν έγινε όμως αντιληπτό από γείτονες και περαστικούς λόγω της προχωρημένης ώρας, αλλά και εξ αιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, καθώς στην περιοχή είχε έντονη βροχόπτωση και κεραυνική δραστηριότητα.

ασθενοφόρο

Έπεσαν ταυτόχρονα στο κενό

Ο θάνατος του 52χρονου άνδρα με καταγωγή από την Άρτα τοποθετείται χρονικά ακριβώς την ίδια ώρα με αυτόν της 43χρονης από τα Ιωάννινα, κάτι που επιβεβαιώνει τις υποψίες των αστυνομικών ότι έπεσαν ταυτόχρονα στο κενό. Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι τα σώματα τους βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς να υπάρχει απόσταση ανάμεσα τους. Παράλληλα από τις έρευνες δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου προσώπου στο σημείο, που να υποδεικνύει τυχόν εγκληματική ενέργεια, καθώς η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη από μέσα και δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης. Περισσότερο φως στις έρευνες αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν εάν το ζευγάρι βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμακευτικών ουσιών την ώρα της πτώσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις