Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τι γίνεται με τον Ντρέγκερ στον Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι γίνεται με τον Ντρέγκερ στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει να τον υπολογίζει ιδιαίτερα.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός μετά από ένα συνεχόμενο θρίλερ για το πού τελικά θα καταλήξει έπιασε λιμάνι. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυσή του καθώς έρχεται η δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Αϊντχόφεν. Ένα από τα σημεία που φαίνεται πως χρειάζεται βελτίωση είναι τα ακραία του μπακ. Ο Όλεγκ έχει δείξει καλά σημάδια γραφής μέχρι στιγμής δίνοντας παραπάνω ενέργεια από εκείνη που προσέφερε ο Χοσέ Χολέμπας. Από την άλλη ο Ραφίνια δεν κατάφερε ποτέ να αντικαταστήσει επάξια τον Ομάρ. Αλλά ούτε και ο Ντρέγκερ φαίνεται να υπολογίζεται από τον προπονητή Πέδρο Μάρτινς.

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς. O Τυνήσιος, γεννημένος στη Γερμανία, δεξιός μπακ έχει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και μία ασίστ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, δεν δείχνει να τον υπολογίζει ιδιαίτερα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρεται το «Φως των Σπορ». Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα αναφέρει ότι: «Σε μεταγραφική περίοδο βρισκόμαστε και από τη στιγμή που ο Ντρέγκερ είδε το ματς του Περιστερίου από την τηλεόραση και στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό δεν αγωνίστηκε λεπτό, άρχισαν τα διάφορα σενάρια από τη Γερμανία που τον θέλουν να απασχολεί ομάδες από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία. Στον Ολυμπιακό δεν φτάσει καμία προσφορά ούτε για δανεισμό ούτε για αγορά για τον Τυνήσιο μπακ. Από εκεί και πέρα, σίγουρα ο ξαφνικός παροπλισμός του έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μαρτίνς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος μαζί του».

Ντρέγκερ Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις