Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Μένει εκτός πλάνων ο Λιβάγια μέχρι να φύγει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Μένει εκτός πλάνων ο Λιβάγια μέχρι να φύγει

Λιβάγια ΑΕΚ: Ο Μάρκο Λιβάγια φαίνεται ότι δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ. Η τελευταία του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα ήταν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μετά το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μάλλον σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ θα ενημερωθεί να αφήσει εκτός πλάνων του τον Κροάτη φορ μέχρι να φύγει από την ομάδα. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Η ΑΕΚ είναι γνωστό άλλωστε, πως κοιτάζει μπροστά και δίνει όλο το βάρος σε παίκτες που φαίνονται έτοιμοι να διαγράψουν λαμπρή πορεία.  Παράλληλα, ίσως η πλευρά του Λιβάγια πιεστεί και βρει μία πρόταση για τον Κροάτη, προκειμένου να μην μείνει άπραγος ως το καλοκαίρι, γεγονός που συμφέρει και την ΑΕΚ, καθώς μπορεί να πάρει κάποια χρήματα και να μην χάσει τον παίκτη χωρίς κανένα αντίτιμο.

Όλα δείχνουν πως ο 27χρονος πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-2).  Από σήμερα θα περάσει σε πρώτο πλάνο η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα. Στις πρώτες επαφές με τον Πορτογάλο υπήρχε διαφορά, αφού οι «πάγιες» αποδοχές που του προσφέρθηκαν ήταν 700.000 ευρώ αλλά με κάποια υψηλά μπόνους. Ο Ολιβέιρα περίμενε κάτι καλύτερο, έστω κι αν γνωρίζει καλά πως με τις εμφανίσεις του είναι αδύνατο να βρει τα 1,2 εκατ. ευρώ που εισέπραττε μέχρι τώρα. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή ομάδα που να έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν μόνοι τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις