Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια – Χαρακτήρας: Ποια ζώδια είναι αυθεντίες στο κουτσομπολιό;
PLUS

Ζώδια – Χαρακτήρας: Ποια ζώδια είναι αυθεντίες στο κουτσομπολιό;

Ζώδια - Χαρακτήρας: Το κουτσομπολιό είναι μια συνήθεια που καλώς ή κακώς την έχουμε όλοι, αλλά όταν μιλάμε για τα συγκεκριμένα ζώδια, τότε το πάνε σε άλλο level.

Το κουτσομπολιό είναι κάτι που όταν το κάνει κάποιος το κατακρίνουμε, αλλά είναι και ένα δικό μας «ένοχο μυστικό». Το να μιλάς πίσω από την πλάτη του άλλου δεν είναι όμορφη συνήθεια. Όσο μπορούμε προσπαθούμε να καταπνίξουμε την τάση μας να θέλουμε να μαθαίνουμε και να σχολιάζουμε τι κάνει κάποιος άλλος. Μερικές φορές όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο και γι’ αυτό μπορεί να φταίνε δύο πράγματα. Είτε η «εκ φύσεως» θα έλεγε κανείς τάση μας να θέλουμε να κουτσομπολεύουμε, είτε το ζώδιο μας. Για κάποια ζώδια είναι ευκολότερο να μην ασχοληθούν με τους άλλους, για άλλα πάλι είναι αναπόφευκτο. Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια, όμως, τα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα ζουμερό σχόλιο από την κολλητή ή τον κολλητό.

Και συγκεκριμένα τα ζώδια του αέρα είναι οι αυθεντίες στην τέχνη αυτή του κουτσομπολιού. Αν και γνωρίζουν ότι το κουτσομπολιό δεν είναι και το πιο ηθικό πράγμα να κάνει κάποιος, δεν μπορούν να αντισταθούν. Φυσικά και δεν θα ήθελαν κανείς να σχολιάζει και να κουτσομπολεύει εκείνους. Να σημειώσουμε ότι δεν κουτσομπολεύουν από κακή πρόθεση, αλλά όντως από κοινωνικό ενδιαφέρον. Το μυαλό των ζωδίων του αέρα είναι προγραμματισμένο να συλλέγει πληροφορίες και να τις κρατάει για μετά. Είναι μια συνήθεια, ένα χόμπι για εκείνα, που το βιώνουν ως μια συναρπαστική εμπειρία. Δεν κρατιούνται να μοιραστούν τα φρέσκα νέα με τον κολλητό ή την κολλητή και να τα φιλοσοφήσουν πίνοντας παράλληλα καφέ.

Δύο φίλες μιλάνε

Ζώδια – Χαρακτήρας: Δίδυμος

Ο Δίδυμος συνδυάζοντας όλα τα χαρακτηριστικά που τον έχουν ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα ζώδια είναι ο κατεξοχήν καλύτερος κατάσκοπος του ζωδιακού κύκλου. Ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάποιου, πείθοντάς τον να του πει όλα του τα μυστικά, επιβεβαιώνοντάς τον, ότι δεν θα μάθει κανείς τίποτα. Σε μαγεύει, σε γοητεύει και του λες τα πάντα και δεν το έχεις προσέξει καν. Τα «σκοτεινά» μυστικά λειτουργούν σαν μαγνήτης για τον Δίδυμο και τον βάζουν στην διαδικασία να συγκεντρώνει πληροφορίες για την βιβλιοθήκη τους. Αν βρεις τα κουμπιά του και τον διαχειριστείς σωστά, μπορεί να μοιραστεί μαζί σου μερικές ζουμερές ιστορίες από την ζωή του. Οι Δίδυμοι θέλουν να είναι οι κυρίαρχοι ακόμα και στο κουτσομπολιό και φροντίζουν να λένε αυτά που πρέπει, ώστε να καλύπτουν τα ίχνη τους.

Τρεις γυναίκες κουτσομπολεύουν

Ζώδια – Χαρακτήρας: Ζυγός

Αν και είναι πολύ γλυκά άτομα, όταν η συζήτηση έρχεται στο κουτσομπολιό εκστασιάζεται. Η ακίνδυνη συμπεριφορά του τού επιτρέπει να κουτσομπολεύει ανοιχτά και χωρίς κανέναν να τον κατηγορεί γι’ αυτόν. Φέρεται φιλικά σε όλους ακούει όλες τι πλευρές και δημιουργούν την πιο ακριβή πολύπλευρη ιστορία από τον καθένα. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι εμμένουν στην διπλωματία και την δικαιοσύνη. Μπορείς να συμβουλευτείς έναν Ζυγό, για να τα πιο φρέσκα κουτσομπολιά, αλλά και το ποιος έχει τελικά δίκιο σε μία κατάσταση. Κι αυτό συμβαίνει, γιατί ανεξάρτητα από το ποια πλευρά της ιστορίας θέλουν οι ίδιοι να εμπιστευτούν, φροντίζουν να εξετάζουν κάθε άποψη και κάθε λεπτομέρεια, προτού βγάλουν μια κρίση.

Βόλτα στην φύση

Ζώδια – Χαρακτήρας: Υδροχόος

Ο Υδροχόος αρέσκεται στο να φαίνεται υπεράνω κουτσομπολιών και δραμάτων, αλλά στην πραγματικότητα του αρέσει όσο τίποτε άλλο να κρυφακούει κουτσομπολιά. Ενώ διασπείρει την ψευδαίσθηση του “ανώτερου” και μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι σοβαρός και ώριμος για τέτοια πράγματα, συνηθίζει να αναμειγνύεται διακριτικά σε όλες τις περιπτώσεις. Έχει την ικανότητα να παίρνει ένα κομμάτι του κουτσομπολιού και να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το καλό είναι ότι ποτέ δεν θα κάνει ζημιά σχετικά με αυτά που ξέρει. Απλά δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια τόσο καλή ευκαιρία, που προσφέρει μια “δωρεάν” συνεδρία κουτσομπολιού. Επιπλέον το «εγώ» του δεν πρόκειται να του επιτρέψει ποτέ να το παραδεχτεί.

Μια κοπέλα μιλάει και η άλλη ακούει

Δείτε ακόμη:

Σημάδια που προειδοποιούν να κουρευτούμε άμεσα!
Σχεδόν το 50% των γυναικών δεν απολαμβάνει και δεν επιθυμεί το σεξ
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τα ζώδια σήμερα, 25/1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις