Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλέρια Χοψονίδου – Survivor: Ποια είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στην μπλε ομάδα
LIFESTYLE

Βαλέρια Χοψονίδου – Survivor: Ποια είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στην μπλε ομάδα

Βαλέρια Χοψονίδου - Survivor: Επιβεβαιώθηκαν τα spoiler που ήθελαν την αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια Χοψονίδου να μπαίνει στο Survivor 4.

Επιβεβαιώθηκαν τα spoiler που ήθελαν την αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια Χοψονίδου να μπαίνει στο Survivor 4. Όπως είχε «τιζάρει» το αποψινό trailer του Survivor 4, οι δύο ομάδες θα ενισχύονταν με έναν παίκτη η κάθε μια. Για την ακρίβεια, δύο νέες παίκτριες εντάχθηκαν στους μπλε και στους κόκκινους αντίστοιχα. Εκείνο που προκαλεί έκπληξη, παρότι δεν υπάρχουν πλεόν ομάδες διασήμων και μαχητών, είναι πως η αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια Χοψονίδου μπήκε στο Survivor με τα χρώματα της μπλε ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδιδε πριν 10 ημέρες η εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον Άγιο Δομίνικο εκτός από τη Βαλέρια Χοψονίδου έχει αναχωρήσει και ο Ηλίας Μπόγδανος. Μάλιστα η κάμερα του Ευτυχείτε βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τον Ηλία Μπόγδανο, τη Βαλέρια Χοψονίδου και την μαχήτρια λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον Άγιο Δομίνικο. Η δεύτερη παίκτρια που συστήθηκε απόψε για πρώτη φορά στο Survivor και μπαίνει στην κόκκινη ομάδα είναι η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Βαλέρια Χοψονίδου: Το σχόλιο του Αλέξη Παππά για τα κιλά της

Ο Αλέξης Παππάς σχολιάζοντας τη Βαλέρια Χοψονίδου είπε: «Με έκπληξη είδα ότι δε μασάει η κοπέλα, είναι τσαμπουκάς και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Εκεί που την είδα να πάσχει είναι στο κολύμπι. Αν κρίνω από τον εαυτό μου που έχω χάσει 6-7 κιλά, θέλω να πιστεύω ότι αν χάσει και εκείνη τα 3-4 πρώτα κιλά, θα αρχίσει και θα βλέπει καλύτερες αποδόσεις. Όμως δε τη φοβάμαι, είμαι σίγουρος για εκείνη και πιστεύω πως θα φέρουμε πολλές νίκες με τη Βαλέρια».

Βαλέρια Χοψονίδου: Ποια είναι η νέα παίκτρια

Μετά από ένα σύντομο «πέρασμα» από το μόντελινγκ, η Βαλέρια αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία της από τον χώρο της μόδας για να δημιουργήσει την δική της επιχείρηση ρούχων. Σήμερα έχει τη δική της επώνυμη γραμμή ρούχων, Valeria Chopsonidou, την οποία μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα valeriachopsonidou.com, με ρούχα, κυρίως αθλητικού τύπου, για άνδρες και γυναίκες. Η επιχείρησή της στεγάζεται σε showroom στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται το στρατηγείο της Βαλέριας, πολύ μακριά από το Κορδελιό της Θεσσαλονίκης όπου μεγάλωσε μαζί με τα τρία αδέρφια της, τον Τάσο, τον Γιάννη και την Ολυμπία.

Βαλέρια Χοψονίδου

Βαλέρια Χοψονίδου: ”Θα τα κάνει όλα μπάχαλο”

Η κολλητή της φίλη, Μαρία Ηλιάκη είχε ανεβάσει ένα βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η παίκτρια ”θα τα κάνει όλα μπάχαλο”. Συγκεκριμένα είπε, «Μπαίνει η φίλη μου η Βαλέρια στο survivor! Οπωσδήποτε θα της μιλήσει στο τηλέφωνο πριν μπει… Θα τρελαθώ! Τη στηρίζω και πιστεύω ότι θα τα κάνει όλα μπάχαλο! Πρώτον γιατί είναι δυνατή παίκτρια και δεύτερον γιατί δεν κρατά το στόμα της κλειστό, γιατί είναι και αυτή σαν κι εμένα δεν κρατά το στόμα της κλειστό και έχει πολλά νεύρα…»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις