Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 25/1 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 25/1 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler διαρροή 25/1 ασυλία: Μεγάλο επεισόδιο με σκληρή μάχη και ανακοινώσεις "βόμβα"

Survivor spoiler διαρροή 25/1 ασυλία: Με τεράστια αγωνία αναμένουμε σήμερα την πρώτη μάχη για την ασυλία στο Survivor. Κόκκινοι ή μπλε; Θα καταφέρουν οι κόκκινοι να πάρουν το αίμα τους πίσω, μετά από… αμέτρητες ήττες και πείνα που χτυπάει στα νεύρα;  Μάχη ασυλίας, λοιπόν, η πρώτη της εβδομάδας και το ενδιαφέρον, μετά το 10-9 υπέρ των Μπλε στην αναμέτρηση της Κυριακής για τις πίτσες, κορυφώνεται.

Οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν με την είσοδο της Βαλέριας Χοψονίδου για τους μπλε και της Μαριάνθης Κάσδαγλη για τους κόκκινους. Η Μαριάνθη μπήκε πολύ δυναμικά, ενώ η Βαλέρια χαρακτηρίστηκε από το Twitter νέα Ανθή, αλλά καλό είναι να δώσουμε λίγο χρόνο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε την Ανθή Σαλαγκούδη να κερδίζει συμπάθειες, ο Τριαντάφυλλος έφτασε στο σημείο να της ζητήσει και συγγνώμη και όλα πλέον θα κριθούν στην αποψινή μεγάλη αναμέτρηση για την πρώτη ασυλία.

Την ίδια ώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ψηφοφορία, μετά το φιάσκο με την Ανθή. Το μήνυμα το πήραμε από τις πρωινές αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού πως έρχονται αλλαγές στη διαδικασία ψηφοφορίας. Λογικά θα καταργηθεί η ανάδειξη δημοφιλέστερου παίκτη και θα τίθενται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού με θετική ψήφο, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Πιο απλά, θα επιστρέψει το ερώτημα ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor κι αυτός που θα συγκεντρώνει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα αποχωρεί.

Survivor spoiler διαρροή 25/1 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Για να δούμε όμως τι θα γίνει σήμερα, στην αποψινή μονομαχία. Μαζί θα έχει ασφαλώς και ένα μικρό έπαθλο. Αλλά σημασία έχει ποιος θα πάει στο Συμβούλιο του Νησιού ως θεατής. Πολλοί έχουν βέβαιο ότι θα σπάσει το σερί που έχουν χτίσει οι Μπλε. Πολλοί θεωρούν δεδομένο πως απόψε οι Κόκκινοι θα πανηγυρίσουν, άλλωστε δεν πάει άλλο. Δυστυχώς θα απογοητευτούν, καθώς την πρώτη μάχη ασυλίας θα την κερδίσουν οι Μπλε. Τη δεύτερη μάχη ασυλίας μπορεί να την κερδίσουν οι Κόκκινοι, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει τελευταία στιγμή.

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor

Survivor Spoiler 25/1: Αλλάζουν όλα…

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας φέρνει τους Μπλε και τους Κόκκινους αντιμέτωπους στον στίβο σε μία μάχη που κανείς δεν θέλει να χάσει! Τον αγώνα διαδέχεται ένα πολύ έντονο Συμβούλιο με πρωταγωνιστή ένα πρόσωπο που πρώτη φορά θα δούμε σε αυτό το ρόλο, τον Πάνο Καλλίδη.

Survivor Spoiler: Tι θα γίνει με την Ανθή Σαλαγκούδη

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι γίνεται με την Ανθή Σαλαγκούδη. Αυτή τη φορά, μία από τις δύο υποψήφιες θα είναι η Ανθή. Από κοντά όμως είναι και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Μία από τις δύο είναι αυτή που θα βγει προτεινόμενη προς αποχώρηση. Το μεγάλο θέμα είναι πως δεν θα προταθεί, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ο Περικλής Κονδυλάτος…

Survivor-spoiler_diarroi

Survivor: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεσπά

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor, γεγονός που την άφησε άναυδη, καθώς είχε αποδείξει ότι είναι μια δυνατή παίκτρια. Μετά την έξοδό της από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο στην εκπομπή Love it για την αποχώρησή της αλλά και για τους συμπαίκτες της. Φυσικά αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη.

«Κουφάθηκα. Δεν περίμενα καθόλου να είναι η Ανθή η πιο δημοφιλής παίκτρια. Μήπως η φιλοζωική τη λυπήθηκε; Γιατί πάντα έλεγε για το γάτο της. Ήταν ξεκάθαρα αδικία. Δεν μπορείς να ψηφίζεις μια δυνατή παίκτρια, η οποία αύριο – μεθαύριο θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Είναι αργή και στα αγωνίσματα που ήθελαν συνεργασία δεν έδεναν τα vibes μας και της το είχα πει πολλές φορές.

Εκείνη δεν το καταλάβαινε και αυτός είναι και ο λόγος που με ψήφισε. Επειδή η Ανθή έτρεμε που βρήκε δημοφιλέστερη της εβδομάδας, δείχνει εκείνη την ώρα η Άννα Μαρία εμένα, γιατί οι γυναίκες θέλουν να με εξαφανίσουν από το πλάνο. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι για το Survivor. Αν θέλει να μπει σε κάποιο reality, να μπει κάπου αλλού. Πάντα έλεγε για τα μαλλιά της, για τα σαμπουάν, για τις μάσκες, για τον γάτο της, τότε γιατί μπήκε»;

Η Ελίζαμπεθ έριξε τα βέλη της και στην Ασημίνα Ιγγλέζου

«Την Ασημίνα την χαιρέτησα ξινά όπως και αυτή ήταν ξινή. Η Ασημίνα είχε πει στον Πέτρο τον Νάζο, που είναι και ο συνεργάτης μου, ότι γενικότερα θέλει να γίνει “Mykonos Live Tv girl”, δηλαδή ήθελε να πάρει τη θέση μου. Σαν να ζήλευε τη δική μου ιδιότητα. Ήθελε διακαώς να γίνει παρουσιάστρια ή δημοσιογράφος και είπε να αφανίσει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι που είναι και δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αλλά και δυνατή παίκτρια. Καλύτερα να ψήφιζε τον εαυτό της, δεν θέλω να έχω καμία επαφή γιατί είναι διπρόσωπη».

Survivor Spoiler: Με ποιον τραγουδιστή είναι ζευγάρι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια αποκάλυψη για το Survivor 4 έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό. Συγκεκριμένα, όπως είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που τη γνωρίσαμε στην πρώην ομάδα των Μαχητών στο Survivor 4 και νυν της Μπλε, είναι ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη.

«Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει σχέση με πολύ γνωστό τραγουδιστή που είναι εκτός του Survivor. Είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης. Είναι ζευγάρι παιδιά και έγιναν ζευγάρι ένα μήνα πριν φύγει η κοπέλα για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι και οι δύο πολύ καλά παιδιά, είναι πολύ καλά μαζί. Έβγαιναν αρκετά νωρίτερα, ήταν και οι δύο σε διαφορετικές σχέσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά κατάφεραν να υπάρξει μια επικοινωνία και να τα βρούνε. Έχω να σας πω ότι θα δούμε πολύ σύντομα έπαθλο επικοινωνίας και ο Γιώργος Λιβάνης στέλνει μήνυμα στην Μαριαλένα πολύ ενθαρρυντικό και υποστηρικτικό χωρίς βέβαια να αποκαλύπτεται ότι είναι ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας.

Survivor: Η οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη δέχεται απειλές

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και αυτό είναι κάτι που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η δημοσιογράφος μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι, όμως, η οικογένειά της είναι στην Ελλάδα και μάλιστα δέχεται και απειλές.

Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, Ευτυχείτε, ο γαμπρός της Ανθής Σαλαγκούδη, Κώστας Ευθυμίου, έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και ανέφερε μεταξύ άλλων πως το Survivor είναι ένα παιχνίδι και πως στην οικογένειά τους γίνεται bullying και δέχονται απειλές από τους τηλεθεατές.

Survivor 25/1 LIVE 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις