Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 24/1 διαρροή: Ποιος κερδίσει σήμερα το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler 24/1 διαρροή: Ποιος κερδίσει σήμερα το έπαθλο

Survivor spoiler 24/1 διαρροή: Βγήκε το πρώτο spoiler - Ποιος θα πάρει σήμερα τη νίκη

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο επεισόδιο του Survivor και οι λάτρεις του ριάλιτι αγωνιούν. Ποιος θα κερδίσει σήμερα 24/1 το έπαθλο; Κόκκινοι ή μπλε; Οι μπλε, που πολλοί επιμένουν να τους αποκαλούν ακόμη Μαχητές – επειδή ίσως έμεινα οι καλύτεροι – το έχουν παρακάνει με τις νίκες. Σήμερα το έπαθλο είναι φαγητό, ενώ δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι, για την ακρίβεια δύο κορίτσια.  Ο λόγος για τη Βαλέρια Χοψονίδου η οποία θα μπει στην ομάδα των Μπλε και τη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή που εισχωρεί στην ομάδα των Κόκκινων. Οι δύο κοπέλες βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και περίμεναν το πράσινο φως για να μπουν στο παιχνίδι και να ενισχύσουν τις ομάδες στις οποίες θα προσχωρήσουν. Για τη Βαλέρια Χοψονίδου, λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποια πράγματα. Είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου και μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Έχει ακόμη δύο αδέρφια, τον Τάσο και τον Γιάννη. Είναι πολύ δεμένη με την αδελφή της Ολυμπία αλλά και με τα έξι ανίψια της. Ασχολείται με τη γυμναστική και διαθέτει τη δική της σειρά casual ρούχων τα τελευταία χρόνια. Όσο για την 30χρονη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή, είναι Πλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα – Ιταλία και είναι πολύ γυμνασμένη ενώ είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Κάτι που θα βοηθήσει τους Κόκκινους οι οποίοι, μέχρι στιγμής, στην επαφή τους με το νερό όταν αγωνίζονται, έχουν δείξει μία αδυναμία.

Survivor spoiler 24/1 διαρροή: Ποιος κερδίζει;

Πλέον έχουμε νέο επεισόδιο μπροστά μας και αυτό αναμένεται όπως τα υπόλοιπα εντυπωσιακό. Από το τρέιλερ βλέπουμε αρκετά πράγματα. Οι αντιδράσεις στους πάγκους των δύο ομάδων δείχνουν πως πάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι.  Υγρό στοιχείο ο στίβος, ένας σχετικά βατός στόχος στο φινάλε, επομένως πάμε για παιχνίδι εντυπωσιακό και δυνατό. Θα έχουμε και την είσοδο δύο νέων παικτριών, μία για κάθε ομάδα. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τις επιδόσεις τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στην ουσία τώρα που δεν είναι άλλη από το αγώνισμα επάθλου. Ποιος αναμένεται να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Ε ναι, πάλι η μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη και θα πάρει το έπαθλο.

Survivor: Η ανάρτηση της Κάτιας

Μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της η Κάτια Ταραμπάνκο, κοινοποίησε το πρώτο video story της στο Ιnstagram, απευθυνόμενη στους followers της που ανταποκρίθηκαν με πολλά μηνύματα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Στο βίντεο που κοινοποίησε η πρώην παίκτρια – φαβορί για πολλούς, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα σας, καλή χρονιά, ευτυχισμένο το νέο έτος, εύχομαι το 2021 να είναι γεμάτο υγεία! Τα λέω γιατί δεν τα είπα, δεν είχα την ευκαιρία. Το βίντεο αυτό είναι γιατί θέλω –λογικά σας ενοχλεί ο απορροφητήρας μου, είμαι στην κουζίνα μου και μαγειρεύω γιατί πεινάω, λογικό είναι αυτό – θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καταπληκτικά μηνύματα που έχετε στείλει, μηνύματα γεμάτα δύναμη αγάπη και υποστήριξη, θα απαντηθούν όλα. Σας ευχαριστώ, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω είστε υπέροχοι, σας λατρεύω. Θα τα πούμε».Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, ετοίμασε ένα λαχταριστό παστίτσιο, εξηγώντας: «Αν το γυρίσω στη μαγειρική, μην με παρεξηγήσετε. Εκτίμησα σε μέγιστο βαθμό το φαγητό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις