Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου – «After Dark»: Η κόντρα με την Παπαγεωργίου, η Μενεγάκη και τα καλλιστεία
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου – «After Dark»: Η κόντρα με την Παπαγεωργίου, η Μενεγάκη και τα καλλιστεία

Ιωάννα Μαλέσκου - «After Dark»: Χθες, ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην πρεμιέρα του After Dark.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό έχουν αποσχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας. Από τη φήμη της σχέσης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο. Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία το 2020 έκανε το μεγάλο βήμα και από την Κρήτη βρέθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και την πρωϊνή ζώνη, προσπαθεί να αποδείξει ότι καλώς βρίσκεται εκεί που είναι. Χθες, ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην πρεμιέρα του After Dark.

Όπως είπε η νέα χρονιά την βρίσκει με πολλά όνειρα: “Είμαι καλά, είμαι ήρεμη, ξεκίνησε μια νέα χρονιά και έχω διάθεση να κάνω πολλά όνειρα, νιώθω ηρεμία και ασφάλεια” είπε η Ιωάννα και συνέχισε: “Το 2020 ήταν μια έντονη χρονιά με πολλές αλλαγές για μένα, με μια σημαντική αλλαγή να αφήσω τη μέχρι τότε πορεία και διαδρομή μου και να αλλάξω και τόπο και δουλειά”.

Ιωάννα Μαλέσκου: Από δασκάλα στην τηλεόραση

Η Μαλέσκου αποκάλυψε πως είχε διοριστεί δασκάλα πριν ασχοληθεί με τη τηλεόραση, ενώ είχε κάνει και ένα πέρασμα από τα καλλιστεία: “Ξεκίνησα δασκάλα ήμουν για δέκα χρόνια. Ήταν ένας πολύ όμορφος θαυμασμός από τα παιδιά προς εμένα. Η τηλεόραση δεν υπήρχε στα πλάνα μου απλά προέκυψε αργά και σταθερά” είπε η Ιωάννα Μαλέσκου ενώ αποκάλυψε πως παλαιότερα ντρεπόταν ακόμη και να φάει σε δημόσιο χώρο: “Ντρεπόμουν πολύ να φάω άνετα σε δημόσιο χώρο, κοίταζα πολύ την εικόνα μου, αυτό το ξεπέρασα με τα χρόνια και μέσα από την εμπειρία εξοικειώνεσαι με την εικόνα σου”.

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή σχεδόν γυμνή με ένα ατύχημα; Αυτό δεν έγινε. Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι. Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες. Και να είχε γίνει ένα ατύχημα τηλεοπτικά θα έπρεπε να προστατεύσεις κι ως γυναίκα κι ως άνθρωπος. Όχι να το βγάλεις στα μανταλάκια. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει γίνει κάτι κι εσύ τι; Προσπαθείς να παραπλανήσεις; Όχι μόνο δεν τιμά εμένα αλλά και την ομάδα και τον σταθμό κι αυτό είναι μεγάλο φάουλ για εμένα.

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι μετράει περισσότερο στη σχέση

Για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ είπε: “Ο κόσμος που παρακολουθεί θέλει ακόμη κάτι πιο ήρεμο και ευχάριστο και δεν το καταλάβαινα στην αρχή αυτό, όταν κάναμε πολλές δοκιμές για θέματα. Εμάς τους παρουσιαστές είναι η αγωνία μας αν θα μας αποδεχτεί ο κόσμος, και αν θα μας επιλέγουν για αυτό που κάνουμε”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε έτοιμη να κάνει οικογένεια, και αναρωτήθηκε πότε θα γίνει μάνα, ενώ στο “καυτό” δωμάτιο της εξομολόγησης της εκπομπής αποκάλυψε πως το σεξ είναι το πιο σημαντικό θέμα μέσα σε μια σχέση, δίνοντας του τον βαθμό 10, στην ερώτηση πόσο σημαντικό είναι σε μια σχέση από το 1 έως το 10.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις