Survivor spoiler Κυριακή 24/1: Φήμες για νέα αποχώρηση παίκτριας

LIFESTYLE

Survivor spoiler Κυριακή 24/1: Φήμες για νέα αποχώρηση παίκτριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler Κυριακή 24/1: Την ίδια ώρα οι αντιδράσεις για την Ανθή Σαλαγκούδη και το φετινό σύστημα ψηφοφορίας του Survivor 4 συνεχίζονται

22.01.2021 | 18:34

Νέο spoiler για το Survivor ήρθε από την εκπομπή Love It το μεσημέρι της Παρασκευής για το επεισόδιο της Κυριακής. Σε αυτό λοιπόν θα δούμε τις νέες αφίξεις στις ομάδες, να προκαλούν μεγάλες ανατροπές και αναταραχές στις δυο ομάδες γιατί, όπως είπαν στην εκπομπή, η δυναμική των ομάδων αλλάζει. Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα επάθλου θα γίνει η μεγάλη ανατροπή, αφού τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Την ίδια ώρα θα δούμε να συνεχίζεται και η κόντρα του Τριαντάφυλλου με νέους έντονους καβγάδες.

Την ίδια ώρα οι αντιδράσεις για την Ανθή Σαλαγκούδη και το φετινό σύστημα ψηφοφορίας του Survivor 4 συνεχίζονται, με το κοινό να δείχνει έντονη αποδοκιμασία για τις αλλαγές. Όλα ξεκίνησαν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor την περασμένη Τετάρτη, όταν η Ανθή Σαλαγκούδη, αν και βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, ανακηρύχθηκε από την ψηφοφορία του κοινού ως η δημοφιλέστερη παίκτρια της εβδομάδας, γεγονός που αυτόματα την έβγαζε εκτός υποψηφιότητας προς αποχώρηση.

Survivor: Με double score πιο δημοφιλής η Σαλαγκούδη

Βάσει των νέων κανονισμών του Survivor, ως η δημοφιλέστερη παίκτρια θα έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της που θα έπαιρνε τη θέση της. Τότε, η Ανθή επέλεξε την Ελίζαμπεθ, η οποία ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Acun Medya εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο, από την ερχόμενη ψηφοφορία να αλλάξει η διαδικασία, για το λόγο πως η κινητοποίηση από το περιβάλλον κάθε παίκτη μπορεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

“Τα τηλεφωνήματα για τη Σαλαγκούδη φέρεται να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ζητήσαμε τσεκάρισμα από δικηγόρο. Οι ψήφοι είναι από διαφορετικά τηλεφωνήματα. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει εμπλοκή στην ψηφοφορία καθώς υπάρχει ανεξάρτητη εταιρία. Επίσης, ο ΣΚΑΪ έχει μόνο τον ελεγκτικό μηχανισμό για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας κι αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων, όλα θα τεθούν κι αυτά πάλι σε άλλη βάση, καθώς δεν αποκλείεται να καταργηθεί η ψηφοφορία των τηλεθεατών και να βρεθεί άλλος τρόπος αποχώρησης”, ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Έχω συνηθίσει από αυτά»

Ο πατέρας της, Γιώργος Σαλαγκούδης μίλησε στην εφημερίδα «On Time», κρατώντας χαμηλούς τόνους… «Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor spoiler: Όργιο φημών για αποχώρηση Κρεμλίδου και επιστροφή Ελίζαμπεθ

Επίσης, σύμφωνα με το “Πρωινό”, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε ξανά στο Survivor, αφού το κοινό έχει εκφράσει έντονα την δυσαρέσκειά του για την αποχώρησή της, μιας και ήταν μια παίκτρια που έφερνε πολλές νίκες.

Άλλες πηγές κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου λόγω προβλημάτων υγείας και “μεταγραφή” της Ελίζαμπεθ στην ομάδα των Μπλε, κάτι που αν συμβεί, είναι βέβαιο ότι θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους Μπλε.

Exit mobile version