Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο παιχνίδι

Survivor spoiler: Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πάρει ξανά το αεροπλάνο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο!

Στο επεισόδιο της Κυριακής (17/1) στο Survivor έγινε έκτακτο συμβούλιο για να ανακοινωθεί στους παίκτες ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει από παιχνίδι λόγω προβλημάτων υγείας. Η παίκτρια των Διάσημων ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η πιο δυνατή στην ομάδας της. Ωστόσο δεν έφτανε μόνο αυτό. Πολλoί συμπαίκτες της είχαν εκφράσει τα παράπονά τους για τον χαρακτήρα της και τη συμπεριφορά που είχε στην καλύβα. Περικλής Κονδυλάτος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Ελευθερία Ελευθερίου ήταν τρεις από τους παίκτες που είχαν ανοίξει κόντρα μαζί της. Η Κάτια παρά τις καλές της επιδόσεις και τη φιλοδοξία που είχε για να φτάσει μέχρι τον τελικό δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ωστόσο, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές το Survivor είναι το παιχνίδι των εκπλήξεων και των ανατροπών. Ένα νέο spoiler έχει έρθει στο φως και αν πράγματι συμβεί θα ταρακουνήσει για τα καλά το παιχνίδι. Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” στο Open και τόνισε πως έχει πληροφορίες ότι ίσως επιστρέψει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες! Άλλωστε το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Τι θα πρέπει να γίνει όμως για να συμβεί αυτό; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής νέοι παίκτες στο ριάλιτι θα μπουν μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε ενδέχεται να επιστρέψει και η Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι! Τι και αν αποχώρησε και γύρισε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πάρει ξανά το αεροπλάνο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο!

Κάτια Ταραμπάνκο: Από το GNTM στο Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι μοντέλο που κατάγεται από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή». Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικά σίριαλ και έχει κερδίσει κατά το ήμισυ τον τίτλο του GNTM3. Στο Survivor θέλησε να συμμετάσχει για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο μόνη της, σύμφωνα με ό,τι είχε δηλώσει η ίδια στην αρχή.

Κάτια Ταραμπάνκο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις