Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Ελευθερία Ελευθερίου: Ο Τριαντάφυλλος, ο Καλίδης και το «δηλητήριο» για την Κάτια
LIFESTYLE

Survivor Ελευθερία Ελευθερίου: Ο Τριαντάφυλλος, ο Καλίδης και το «δηλητήριο» για την Κάτια

Survivor Ελευθερία Ελευθερίου: Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι ο πρώτος παίκτης που αναφέρει κάτι τέτοιο για την Ελευθερία Ελευθερίου

Το Survivor έχει πάρει ”φωτιά” μετά και τη δημιουργία των δύο νέων ομάδων. Οι κόντρες συνεχίζονται ενώ σε κάθε επεισόδιο γίνονται επικοί καυγάδες μεταξύ των παικτών. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (20/1) στο Survivor ήταν γεμάτο ανατροπές και εντάσεις. Σε αυτό είδαμε τον Τριαντάφυλλο να τα βάζει με την μπλε ομάδα και ιδιαίτερα με τους James Καφετζή και Ελευθερία Ελευθερίου.

Με τον πρώτο είχε καυγά λόγω του πανηγυρισμού του, λέγοντας στον αρχηγό της μπλε ομάδας να σταματήσει να τον ειρωνεύεται, ενώ με την Κύπρια τραγουδίστρια είχαν μία έντονη λογομαχία για την Κάτια. Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος ανέφερε πως η Ελευθερία τον είχε πλησιάσει ενώ καθόταν μαζί με τον Πάνο Καλίδη και μιλούσε άσχημα για το 24χρονο μοντέλο εξαιτίας της ζήλειας της. Η Ελευθερία Ελευθερίου έβαλε τα γέλια, τονίζοντας πως δεν έχει γίνει πότε αυτό το γεγονός και όταν ρωτήθηκε ο Πάνος Καλίδης αν έχει συμβεί αυτό, απάντησε: «δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Μη με μπλέκεις τώρα, θυμάμαι ότι είχε κάποιες ενστάσεις για την Κάτια».

Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος δεν είναι ο πρώτος παίκτης που αναφέρει κάτι τέτοιο για την Ελευθερία Ελευθερίου, αφού σε προηγούμενο επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς την είχε κατηγορήσει πως είχε μιλήσει άσχημα για την Κάτια.

Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ανθή Σαλαγκούδη ;

Ο κακός χαμός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Ανθή Σαλαγκούδη, την παίκτρια που είδαμε ποτέ στο Survivor. Η Ανθή, βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας, προκαλώντας πολλά – χιουμοριστικά αλλά και πολύ σκληρά – σχόλια στο Twitter και γενικότερα στα social media, καθώς πολλοί έκαναν λόγο για στημένο αποτέλεσμα.

Ο ΣΚΑΪ πήρε θέση για το αδιάβλητο της διαδικασίας ψηφοφορίας και πλέον όλα κινούνται γύρω απ’ την ίδια την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δέχεται -χωρίς φυσικά η ίδια να έχει καμία απολύτως γνώση για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος της στην Ελλάδα- απίστευτο «πόλεμο», με βροχή αρνητικών έως και υβριστικών μηνυμάτων, ακόμα και στο προφίλ της στο Instagram. Οι ραγδαίες εξελίξεις, η έκπληξή της που δεν μπόρεσε και η ίδια να κρύψει όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα από τον Γιώργο Λιανό, αλλά και όσα της καταλογίζουν συμπαίκτες και τηλεοπτικό κοινό, μάλλον δημιουργούν ένα πολύ ιδιόμορφο κλίμα για το μέλλον της στο Survivor.

Οι φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησης δίνουν και παίρνουν. Καθώς, όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και συνέβησαν στις δύο τελευταίες ψηφοφορίες μπορεί να καμία σχέση να μην έχουν με την Ανθή Σαλαγκούδη και το περιβάλλον της, αποτελεί υποχρέωση της παραγωγής να την ενημερώσει αναλυτικά και ακολούθως εκείνη να κρίνει αν και πώς θα κινηθεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Survivor spoiler: Επιστρέφει η Κάτια;

Ένα νέο spoiler έχει έρθει στο φως και αν πράγματι συμβεί θα ταρακουνήσει για τα καλά το παιχνίδι. Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” στο Open και τόνισε πως έχει πληροφορίες ότι ίσως επιστρέψει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες! Άλλωστε το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Τι θα πρέπει να γίνει όμως για να συμβεί αυτό; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής νέοι παίκτες στο ριάλιτι θα μπουν μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε ενδέχεται να επιστρέψει και η Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι! Τι και αν αποχώρησε και γύρισε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πάρει ξανά το αεροπλάνο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις