Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Καράβας – Αρναούτογλου: Τα παιδιά, η γυναίκα του και ο χώρος του μόντελινγκ
LIFESTYLE

Γιώργος Καράβας – Αρναούτογλου: Τα παιδιά, η γυναίκα του και ο χώρος του μόντελινγκ

Γιώργος Καράβας - Αρναούτογλου: Χθες ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ''The 2night Show''.

Τον Γιώργο Καράβα τον γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3. Εκεί είχε τη θέση του coach των παικτών, αντικαθιστώντας την Έλενα Χριστοπούλου. Ο Γιώργος Καράβας αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και τους παίκτες, τους οποίους βοηθούσε σε κάθε φωτογράφιση. Βέβαια δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τη στιγμή των διαφωνιών μεταξύ του Καράβα και κάποιων παίκτων. Το μοντέλο, μπορεί να έγινε γνωστό τώρα στο ευρύ κοινό, ωστόσο στο χώρο της μόδας το όνομά του βρίσκεται αρκετά ψηλά. Ο εξαιρετικά επιλεκτικός Γαλλικός οίκος Hermes, συνεργάστηκε μαζί του επί οκτώ χρόνια, σημειώνοντας ένας μοναδικό ρεκόρ σερί εμφανίσεων, ενώ κάποια νέα brand με ανδρικά ρούχα σε Αμερική και Πολωνία προσέφεραν γη και ύδωρ για να τον εξασφαλίσουν ως κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια τους. Χθες ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”The 2night Show” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύο του παιδιά, τη σύζυγό του και τον χώρο της μόδας.

Γιώργος Καράβας: Ο χώρος του μόντελινγκ

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καράβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα. Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου. Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή».

«Είμαι τρομερά ανυπόμονος, με κάποιο μαγικό τρόπο όλο αυτό μετατρέπεται σε υπομονή. Δεν ξέρω πως λειτουργεί αν και δεν είναι στις αρετές μου» πρόσθεσε το γοητευτικό μοντέλο. «Αρκετές φορές είπα πως θέλω να τα παρατήσω. Το 2009 έληξε η αναβολή μου και είπα πως τελειώνω από τη στιγμή που μπαίνω στο ναυτικό. Βγαίνω έξω, λέω στον ατζέντη μου πως ίσως να μην δουλέψουμε και αποδέχθηκα τότε τον εαυτό μου στο 100%».

Γιώργος Καράβας: Τα δύο του παιδιά και η Ραφαέλα

O Γιώργος Καράβας τόνισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «ο γιος μου είναι 8 και η κόρη μου είναι έξι… Είμαι ένας συγκαβατικός πατέρας. Τα παιδιά μου είναι ελεύθερα… Δεν πρόκειται ποτέ να πω στα παιδιά μου να μην κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Να κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορώ να τους καθοδηγήσω στο σημείο που αισθάνομαι safe μέσα μου, ότι τους έχω μεταμπαλαδεύσει τα βιώματα μου, τις εμπειρίες μου και αυτά που θέλω να κάνουν ως άνθρωποι. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν. Η γυναίκα είναι αυτή που βάζει τα όρια μέσα σε ένα σπίτι. Πολλά μηνύματα που μου στέλνουν γυναίκες τα βλέπω με τη γυναίκα μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις