Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μουτσινάς – Συνατσάκη υιοθεσία: Το σύμφωνο συμβίωσης και οι… αντιδράσεις
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μουτσινάς – Συνατσάκη υιοθεσία: Το σύμφωνο συμβίωσης και οι… αντιδράσεις

Μουτσινάς - Συνατσάκη υιοθεσία: Οι δύο κολλητοί προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς το πιθανότερο σενάριο θέλει τον παρουσιαστή της να επιθυμεί να υιοθετήσει παιδί

Δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της showbiz υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso». Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται με πολύχρονη φιλία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατέθεσαν τη συμβολαιογραφική πράξη το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου – περιοχή της μόνιμης κατοικίας του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί και μάλιστα είχε πει ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία. «Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής είχε πει «μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς».

Μουτσινάς υιοθεσία: Όταν είπε πως πάγωσε η διαδικασία

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έκανε γνωστό στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη ότι έχει σταματήσει η διαδικασία υιοθεσίας λόγω της πανδημίας. «Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post. Είναι υπέροχη κίνηση γενικότερα.» του είχε πει. Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη είναι κολλητοί φίλοι και το έχουν δηλώσει πολλές φορές τόσο σε συνεντεύξεις τους όσο και σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Με τη Μαίρη ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά το τέλος του “Ξαναδέστε Τους”. Βρισκόμαστε συχνά, μιλάμε περισσότερο, έχουμε κρατήσει καλή επαφή» είχε πει τότε στο People ο Νίκος Μουτσινάς.

Μουτσινάς – Συνατσάκη: Η… πρόκληση από Δανάη!

Η Δανάη Μπάρκα συγκεκριμένα «προκάλεσε» τον Νίκο Μουτσινά να γίνει η νονά του παιδιού που πρόκειται να υιοθετήσου με τη Μαίρη Συνατσάκη, παροτρύνοντας τον κοινό τους συνεργάτη και floor manager να κάνει το ίδιο. «Οικογένεια είναι η κοινότητα που φτιάχνουμε με ό,τι τρόπο θέλει ο καθένας για να δώσουμε αγάπη», σχολίασε αρχικά και απευθυνόμενη στον κοινό τους συνεργάτη, τον ρώτησε: «Κλώνε βαφτίζουμε;» και κατέληξε: «Νίκο Μαίρη, Μαίρη Νίκο κάνουμε ανοιχτή πρόταση. Προκαλώ τον Νίκο και την Μαίρη, εγώ και ο Κλώνος να είμαστε οι νονοί του παιδιού».

Μουτσινάς – Συνατσάκη: Μια δυνατή φιλία

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη, τους συνδέει μία δυνατή φιλία, η οποία έχει αντέξει στον χρόνο. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια με αφορμή την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα έχουν κοινές παρέες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει μαζί διακοπές, όπως πέρυσι το καλοκαίρι. Οι διαδικτυακοί τους φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαίρονται να τους βλέπουν μαζί, όπως αποδεικνύουν τα χιλιάδες likes που συγκεντώνουν οι κοινές τους φωτογραφίες κι εκείνοι φροντίζουν να μην τους απογοητεύουν ανεβάζοντας συχνά τέτοιες εικόνες.

Αμφότεροι έχουν μιλήσει δημόσια κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, ενώ εκτός από προσωπικό επιπέδο αλληλοστηρίζονται και σε επαγγελματικό, αφού το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλεσμένους της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Θυμίζουμε το τρυφερό μήνυμα της Μαίρης στα social media με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά πριν από δυο χρόνια:

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια. Χρόνια Πολλά Νικόλα!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μουτσινάς – Συνατσάκη: Ο άγνωστος τσακωμός

Νίκος Μουτσινάς: Η απίστευτη ατάκα on air- Να ζήσουμε όλοι…

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στο καθημερινό ραντεβού του στο «Καλό Μεσημεράκι» και εκεί “πέταξε” μία ατάκα που θα συζητηθεί. Αφορμή ήταν ένα σχόλιο που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου. «Μου ήρθε ένα μήνυμα και με συγκίνησε, εγώ μάλλον είμαι πολύ ευσυγκίνητη τώρα. Μου είπε κάτι πολύ όμορφο τώρα, είμαι λίγο ευσυγκίνητη τώρα τελευταία».

Με τον συνάδελφό της να απαντά: Όλες οι γυναίκες στην κατάσταση σου. Έπειτα ο Νίκος Μουτσινάς μετά την προβολή του βίντεο, ανέφερε: «Να ζήσουμε όλοι». Περιμένουμε άραγε ευχάριστα;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις