Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ιωάννα Μαλέσκου: Τρέλανε κόσμο σήμερα με το καυτό της μίνι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννα Μαλέσκου: Τρέλανε κόσμο σήμερα με το καυτό της μίνι

Ιωάννα Μαλέσκου σώμα: Η Ιωάννα Μαλέσκου διαθέτει ένα σπάνιο πακέτο που πολύ δύσκολα συναντάμε στην ελληνική TV.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι σίγουρα το πρόσωπο της σεζόν. Κάθε μέρα μπαίνει στα σπίτια μας, ενώ ο συνδυασμός της απίστευτης εμφάνισής της με τα… σωστά ελληνικά – πράγμα σπάνιο στην ελληνική τηλεόραση – “σκοτώνει”. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο, ένα θεϊκό κορμί και τέλειες αναλογίες, ενώ διαθέτει και προσωπικότητα. Σήμερα, η ξανθιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, στο «Love It», με μια πολύ κοντή φούστα και μπότες. Και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της ενώ εισέβαλε στο τηλεοπτικό πλατό με το γνωστό της στιλ, δηλαδή χορεύοντας υπό τη μουσική συνοδεία ενός ρυθμικού κομματιού και χαμογελώντας.

Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Η… Μενεγάκη της Κρήτης

Έφυγε από την Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα κάνοντας την αρχή στον ΣΚΑΙ με δική της εκπομπή και πάνελ.  «Το Love It ξεκίνησε πρώτο τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές ψυχαγωγίας. Κάτι φρέσκο, ολοκαίνουριο και ως project και ως ομάδα αλλά και για εμένα ως νέο πρόσωπο, σε εθνικό επίπεδο. Όπως λέει και το όνομα της εκπομπής, όλα γίνονται με αγάπη και με στόχο ασφαλώς να αγαπηθεί από τον κόσμο. Είμαι ευγνώμων γιατί αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το κοινό και ειδικά σε μια τηλεοπτική σεζόν, όπως η φετινή, που όλα είναι σύνθετα και ευμετάβλητα. Όσο κυλούν οι μήνες τόσο πιο όμορφα κυλάνε όλα», είχε δηλώσει η όμορφη παρουσιάστρια στο ilovestyle.

«Είμαι άνθρωπος που δεν τρομάζει ή δυσκολεύεται με τις αλλαγές ιδίως αν αυτές προκύπτουν συνειδητοποιημένα και από επιλογή. Ασφαλώς όταν όλα αλλάζουν και μάλιστα τόσο ριζικά και τόσο γρήγορα, είναι επιβεβλημένο να έχεις γρήγορα και καλά αντανακλαστικά. Κυρίως όμως, να εστιάζεις στο νέο που έχει ξεκινήσει και να μη συγκρίνεις με το πώς ήσουν πριν», είχε προσθέσει.

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιοι άντρες της αρέσουν

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε πρόσφατα για σχέση που είχε στο παρελθόν, ο οποίος ήταν εκτός χώρου, αλλά και για τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν σε έναν άντρα. “Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο”, αποκάλυψε για τον πρώην σύντροφό της.

“Πάντως εγώ νομίζω πως δεν θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου.

Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά…”, δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις