Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα στα Χανιά – Νορβηγός: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Χανιά – Νορβηγός: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος

Έγκλημα στα Χανιά - Νορβηγός: Ο Νορβηγός δράστης της δολοφονίας στα Μεσκλά Κρήτης παραδέχτηκε το έγκλημά του, ενώ αποδοκιμάστηκε από συγγενή του θύματος.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα Χανίων ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για την δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του στο χωριό Μεσκλά, στα Χανιά. H άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή με 14 μαχαιριές και αρκετά τραύματα στο λαιμό το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 17 Ιανουαρίου. Ο εντοπισμός και η σύλληψη του 47χρονου Νορβηγού ο οποίος αναζητούνταν ως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας έγινε δύο ημέρες αργότερα, όταν και εντοπίστηκε στην περιοχή Λινοπεράματα Ηρακλείου. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στην ανακρίτρια Χανίων όπου απολογήθηκε σήμερα και για περίπου ένα δίωρο υπήρξε η παραδοχή του Νορβηγού για την δολοφονία, που συνοδεύτηκε όμως από την δικαιολογία, ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον διορισμένο αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης του κ.Νίκο Ποντικάκη, ο Νορβηγός ισχυρίστηκε πως, εκείνη την ημέρα ήταν και εκείνος και το θύμα πολύ μεθυσμένοι και την σκότωσε, αλλά, όπως επεσήμανε, δεν θυμάται πως έγινε ο φόνος. Ισχυρίστηκε πως μετά τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ αποκοιμήθηκε στο σπίτι και όταν ξύπνησε και είδε νεκρή τη σύντροφο του, υπέστη σοκ και τράπηκε σε φυγή. Ο Νορβηγός οδηγήθηκε στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» στην Αγυιά, όπου θα κρατηθεί έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Την υπεράσπιση του κατηγορουμένου ενώπιον της ανακρίτριας ανέλαβε δικηγόρος των Χανίων που ορίστηκε από τις Αρχές, ενώ κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο ο 47χρονος αποδοκιμάστηκε από συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Πιο συγκεκριμένα, εξερχόμενος ο δράστης δέχτηκε φραστική επίθεση από τον αδερφό του πρώην συζύγου του θύματος, ο οποίος του είπε:”Αλήτη, δολοφόνε, βρωμιάρη. Όπως την σκότωσες έτσι θα σε σκοτώσουν μέσα στην φυλακή”. Ο ίδιος άνθρωπος έκανε και δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις