Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 79: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 21/1
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 79: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 21/1

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 79: Στο επεισόδιο της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου, η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω - κάτω στην οικογένεια.

Τελειωμό δεν έχουν τα… βάσανα στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη της, από τον Τάκη που ισχυρίζεται ότι την αγαπάει και θέλει να την κερδίσει ξανά. Ο Τάκης ήρθε στο Διαφάνι και ζητά από τη Δρόσω να φύγουν μαζί εκβιάζοντάς την – από αγάπη όπως λέει – ότι θα αποκαλύψει τα μυστικά της. Σύντομα κάνει τις απειλές του πραγματικότητα, φέρνοντας την καταστροφή για τη Δρόσω Σταμίρη. Η Ασημίνα σε επόμενο επεισόδιο το σκάει με τον μικρό Σέργιο και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας, ενώ μια άφιξη στο Διαφάνι «απειλεί» να φανερώσει το μυστικό της Βιολέτας.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου, η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω – κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή. Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα; Η Ασημίνα, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία που βιώνει, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις