Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάλμα Χάγιεκ: Έσπασε το φράγμα των 17 εκατ. followers στο instagram
LIFESTYLE

Σάλμα Χάγιεκ: Έσπασε το φράγμα των 17 εκατ. followers στο instagram

Σάλμα Χάγιεκ: Η 54χρονη Μεξικανολιβανέζα ηθοποιός γιορτάζει τους 17 εκατ. followers και αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση.

H Σάλμα Χάγιεκ πέρασε τους δεκαεπτά εκατoμμύρια followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ενθουσιασμένη μοιράστηκε μαζί τους, πορτραίτα της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο τροπικό νησί-παράδεισο όπου βρίσκεται. Έτσι, η 54χρονη Μεξικανολιβανέζα ηθοποιός και σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Φρανσουά Ανρί Πινό πόζαρε με ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα, αποκαλύπτοντας τις καμπύλες που την έκαναν διάσημη. Παράλληλα, κοινοποίησε και μία φωτογραφία από την παραλία, όπου έχει γράψει πάνω στην άμμο τον αριθμό 17. Η ανάρτησή της στο instagram είναι σε πολλές διαφορετικές γλώσσες γραμμένη, τονίζοντας τον αριθμό 17 εκατομμύρια.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι η Χάγιεκ βρέθηκε για διακοπές στην Πάρο και όπως δήλωσε πέρασε υπέροχα, έστω και σε ειδικές συνθήκες λόγω κορονοϊού. Ένα συγκεκριμένο βράδυ μάλιστα κατέληξε να σπάει πιάτα, κατά τα ελληνικά ήθη. Μάλιστα, στο σχόλιό της, που συνοδεύει τις δημοσιεύσεις της, αναφέρει ότι η βραδιά ξεκίνησε χαλαρά, με την ίδια να περιμένει το δείπνο της, αλλά… έξι ώρες μετά, κατέληξε να σπάει πιάτα.

Μήνυμα στην άμμο

Σάλμα Χάγιεκ: Από τις σαπουνόπερες του Μεξικό στο παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής

Η Σάλμα Χάγιεκ καθιερώθηκε ως η πρώτη Μεξικανή ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη στα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλυγουντ, έπειτα από την Ντολόρες Ντελ Ρίο. Στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, εξελίχθηκε ως αναγνωρίσιμη ηθοποιός σαπουνόπερας στο Μεξικό, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να μεταβεί στο Λος Άντζελες. Εκεί την ανακαλύπτει ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και κερδίζει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Desperado.

 

Σάλμα Χάγιεκ

 

Η επιτυχία της ταινίας την βοήθησε ώστε να καθιερωθεί στον χώρο. Η μέγιστη διάκρισή της, ήταν η υποψηφιότητά της για το βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία Φρίντα το 2002. Τον Ιανουάριο του 2012, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής, σε ειδική εκδήλωση μαζί τον σύζυγό της Φρανσουά Πινό, με το οποίο σήμερα έχει μια κόρη.

Σάλμα Χάγιεκ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις