Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Survivor: Νέα ανατροπή, μπαίνει ξανά στο ριάλιτι;

LIFESTYLE

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Survivor: Νέα ανατροπή, μπαίνει ξανά στο ριάλιτι;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Survivor: Τα είχε όλα το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

21.01.2021 | 14:39

Τα είχε όλα το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Απίστευτη μάχη για τη νίκη με μεγάλη ανατροπή για τη μπλε ομάδα, κόντρες και βαριές κουβέντες στην καλύβα της κόκκινης ομάδας και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Στο κομμάτι των υποψηφιοτήτων, δημοφιλέστερος παίκτης των «Κόκκινων» αναδείχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη μετά από ψηφοφορία του κοινού, διαγράφοντας την υποψηφιότητά της και εκείνη πρότεινε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο δεύτερος δημοφιλέστερος παίκτης των «Κόκκινων», ο Γιώργος Κοψιδάς, με τη σειρά του πρότεινε προς αποχώρηση την Ασημίνα Ιγγλέζου για να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφιοτήτων. Οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η παίκτρια που αποχώρησε από το νησί και το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι η Ελίζαμπεθ!

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Survivor: Μπαίνει ξανά στο ριάλιτι;

Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε στο Πρωινού: «Όλοι εναντίων όλων μετά την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ! Απείλησαν οι κόκκινοι ότι δεν θα ξαναδώσουν φαγητό στον Περικλή και την Ανθή και κάπου εκεί παρενέβη ο Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε… Δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση και κρατήστε αυτό που θα σας πω υπάρχει πιθανότητα να δούμε ξανά την Ελίζαμπεθ στο survivor»!

Survivor: Το Twitter κατηγορεί για στημένη ψηφοφορία

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο Συμβούλιο γνωρίζοντας πως ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον καλό της φίλο Περικλή Κονδυλάτο. Πού να το περίμενε ότι το κοινό που έχει και τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι θα την ανακήρυσσε ως τη δημοφιλέστερη παίκτρια για την εβδομάδα, γεγονός που αυτόματα την έβγαζε εκτός υποψηφιότητας προς αποχώρηση. Και όχι μόνο αυτό αλλά βάσει των νέων κανόνων του παιχνιδιού επιβίωσης, ως η δημοφιλέστερη παίκτρια θα έπρεπε να υποδείξει τον συμπαίκτη της που θα έβαζε στη θέση της προς αποχώρηση.

Η Ανθή λοιπόν είπε πως επειδή η Ελίζαμπεθ ήταν η πιο νέα είσοδος στο παιχνίδι, ήθελε να είναι εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Ελίζαμπεθ εκείνη την ώρα είπε πως δεν καταλάβαινε τη δικαιολογία που μόλις είχε ξεστομίσει η Ανθή για να την βγάλει υποψήφια όμως σίγουρα δεν περίμενε ότι μόλις λίγα λεπτά αργότερα το κοινό θα αποφάσιζε να είναι η Ελίζαμπεθ εκείνη που αποχωρεί. Οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter έσπευσαν αμέσως να πουν πως αποκλείεται η Ανθή Σαλαγκούδη να είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια και πως η ψηφοφορία είναι στημένη! Μέσα από το Ευτυχείτε μάθαμε όλο το παρασκήνιο. Τι συνέβη με τα τηλεφωνήματα και από πού προέρχονταν όλες οι κλήσεις που ήταν υπέρ της Σαλαγκούδη;

Exit mobile version