ΣΑΒΒΑΤΟ

06

ΜΑΡΤΙΟΥ

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Οι συνθήκες στο ριάλιτι και η σχέση με την Ορθούλα
LIFESTYLE

Survivor Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Οι συνθήκες στο ριάλιτι και η σχέση με την Ορθούλα

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν καλεσμένη σήμερα η πρώτη νικήτρια του Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία μίλησε για τις συνθήκες επιβίωσης στο ριάλιτι, αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάκου, την παίκτρια με την οποία ήταν κολλητές στο Survivor και τελικά μοιράστηκαν το έπαθλο. «Ο κάθε άνθρωπος έχει πολλές πλευρές, ανάλογα με τις συνθήκες που βιώνει. Κι εγώ είμαι με ένα καλό παιδί, ήρεμο και ήσυχο. Όταν ήμουν στο Survivor, λόγω της πείνας, των συνθηκών και της αντιπαράθεσης που υπήρχε, είχα βγάλει τον αληθινό μου χαρακτήρα. Έλεγα την αλήθεια μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά η αλήθεια είναι σκληρή», ανέφερε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου για τις δύσκολες συνθήκες στο «Survivor».

«Με την Ορθούλα είχαμε πει ότι θα μοιραστούμε το έπαθλο. Μιλάμε μέχρι σήμερα, είναι καλά το κορίτσι μου. Μοιραστήκαμε τα λεφτά. Όταν δίνεις τον λόγο σου, δεν γίνεται να μην τον τηρήσεις. Ο δικός μου ο λόγος είναι συμβόλαιο. Η αλήθεια είναι ότι είχαν πέσει όλοι τότε να με φάνε, αλλά αν δεν ήταν η Ορθούλα να με στηρίξει και να με βοηθήσει δεν θα κέρδιζα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Τέλος, για την απόφασή της να πάει στο «Survivor», αποκάλυψε: «Δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που πήγα στο ”Survivor”. Την αίτηση την είχε συμπληρώσει ο 11χρονος τότε γιος μου με την κολλητή μου, για να ζήσω την εμπειρία. Δεν φανταζόμουν ότι θα μου έλειπε τόσο πολύ. Εκεί δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και καταλαβαίνω όλα τα παιδιά που είναι γονείς, πόσο δύσκολο είναι και πόσο τους λείπουν τα παιδιά τους»