Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Εκτός εαυτού με την Σοφία Μαργαρίτη
LIFESTYLE

Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Εκτός εαυτού με την Σοφία Μαργαρίτη

Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Εκτός εαυτού βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor, με την ίδια να τα βάζει με τη Σοφία Μαργαρίτη.

Μπορεί οι ομάδες να άλλαξαν για να γίνουν πιο ανταγωνιστικές ωστόσο η κόκκινη ομάδα συνεχίζει να χάνει με αποτέλεσμα να υπάρχουν τσακωμοί. Εκτός εαυτού βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor, με την ίδια να τα βάζει με τη Σοφία Μαργαρίτη, καθώς ζήτησε να τσιμπήσει λίγο φαγητό, μην νιώθοντας καλά, χωρίς όμως οι συμπαίκτες της να την αφήσουν.

Η κατάσταση στην κόκκινη ομάδα δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αφού η δεύτερη συνεχόμενη ήττα φέρνει ακόμη περισσότερη εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τσακωμό σε οποιοδήποτε θέμα. Αυτή την φορά, αφορμή στάθηκε το φαγητό, με την κοσμικογράφο να είναι έξαλλη. Η ίδια ζήτησε από τους συμπαίκτες της να πάρει λίγο φαγητό, καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν με πρώτη τη Σοφία, λέγοντάς της να κάνει λίγη υπομονή, καθώς θα έκοβαν καρύδα. Η Ελέτσι, που νωρίτερα συμμετείχε σε έναν άλλο μεγάλο καβγά, δεν το δέχθηκε και «ξέσπασε» στη Μαργαρίτη, δείχνοντας τον εκνευρισμό της.

Survivor: Μεγάλη κόντρα Περικλή – Κοψιδά

Στο χθεσινό επεισόδιο η κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τα προβλήματα ξεκίνησαν. Η μεγάλη κόντρα που συνεχίζει ήδη από την ομάδα των Διάσημων είναι μεταξύ του Περικλή και του Γιώργου Κοψιδά. Οι σχέσεις των δύο παικτών με τον ηθοποιό είναι τεταμένες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους ήταν οι μόνοι που τον ψήφισαν αρνητικά στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

“Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε να μαζέψουμε τις προμήθειες και να τις επιστρέψει εκείνος στους Μπλε. Εμένα μου χτύπησαν “καμπανάκια” και είπα “Τι δουλειά έχει αυτός;”. Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να πάρει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη. Πολύ περίεργη στάση ευθύνης από έναν άνθρωπο που μόνο ευθύνες δεν ήθελε να πάρει”, τόνισε.

Ενώ συνέχισε: “Βγήκε ένας άνθρωπος, που στη ζωή του δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει και είναι πεινασμένος για την παραμικρού είδους εξουσία κι εδώ του είπαν ότι, επειδή είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες, θα σχηματίσεις ομάδα. Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία των ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο και μάλλον, επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι…” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις