Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Λοβέρα, Κάιπερς, Ανδρούτσο και Μπρούνο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Λοβέρα, Κάιπερς, Ανδρούτσο και Μπρούνο

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα σενάρια στον Ολυμπιακό τόσο για μεταγραφές όσο και για την φυγή ορισμένων παικτών.

Συνεχίζονται τα σενάρια στον Ολυμπιακό τόσο για μεταγραφές όσο και για την φυγή ορισμένων παικτών. Ο Πέδρο Μάρτινς έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα του, έχει δείξει ποιους παίκτες υπολογίζει και με ποιους θα πορευτεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Μέχρι και την τελευταία στιγμή οι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού μπορεί να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους ως δανεικοί.

Ο Μπρούνο είναι σχεδόν δεδομένο πως θα δοθεί αλλού για να παίξει. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμενόταν μες στον Γενάρη να γίνει εντελώς καλά μετά το πρόβλημα που είχε και για αυτόν υπάρχει ζήτηση από Κύπρο και Super League 1 για να πάει δανεικός από τον Ολυμπιακό. Τον Λοβέρα θέλουν ομάδες από το Βέλγιο (όπως η Άντερλεχτ), Τουρκία (Γκέζτεπε) και Πορτογαλία (Ρίο Άβε) και τον Κάιπερς σύλλογοι από Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία και ακόμα και Ισπανία. Επίσης και ο Ανδρούτσος είναι πιθανό να πάει αλλού για να πάρει παιχνίδια.

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Η υπόθεση του Λοβέρα

Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει βρει τη θέση που ενδεχομένως θα ήθελε και ο ίδιος. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του του είχε δώσει ευκαιρίες, από τις οποίες όμως όπως φαίνεται δεν έχει μείνει και τόσο ικανοποιημένος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον παίκτη. Οι Βέλγοι έχουν κάνει την επαφή τους με τους «ερυθρόλευκους» και έχουν δείξει ότι τον θέλουν. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του το συζητάει για να δώσει τον ποδοσφαιριστή. Η πρόταση που υπάρχει είναι να δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού και να υπάρξει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» τον πιστεύουν τον παίκτη, οπότε είναι άγνωστο κατά πόσο αυτή η οψιόν θα είναι αρκετά προσιτή για τους Βέλγους. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι μόνο η Άντερλεχτ που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λοβέρα. Υπάρχει και άλλη μία ομάδα από Λατινική Αμερική, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό…

Μάξι Λοβέρα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις