Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Πρόκριση… ρεζερβέ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελλάδα – κύπελλο: Πρόκριση… ρεζερβέ!

Ελλάδα - κύπελλο: Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, 3-0 τον Παναιτωλικό αν και έπαιξε με τον Μαρτίνς να προχωρά σε εκτεταμένο ροτέισον αλλαγές 

Ελλάδακύπελλο: Τι κι αν ο Μαρτίνς ξεκούρασε βασικούς. Οι ρεζέρβες του Ολυμπιακού δεν πέταξαν την ευκαιρία. Επαιξαν αξιοπρεπέστατα και καθάρισαν την πρόκριση με νίκη περίπατο 3-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Πλέον η ρεβάνς του Φαλήρου σε 15 βράδια είναι τυπική διαδικασία, μόνο αν …δεν κατέβει ο Ολυμπιακός μπορεί αυτό να αλλάξει. Του Παναιτωλικού, πάντως, του πιστώνεται ότι δεν φοβήθηκε το ματς και έπαιξε μπάλα παραγωγικά, όχι για να “καταστρέψει”.  Το σκορ άνοιξε στο 20’, όταν η σέντρα του Χολέμπας έδωσε την ευκαιρία στον Βρουσάι να γίνει ασίστ-μαν κα να δώσει μπαλιά πάρε-βάλε στον Μπρούμα. Αυτός δεν λάθεψε και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

Πριν καν περάσουν 5’ ο Τιάγκο Σίλβα έβγαλε σε θέση φορ τον Μπρούμα που έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ. Αμέσως μετά (24′) νέα κάθετη, αυτή τη φορά του Τιάγκο Σίλβα, έβγαλε τον Πορτογάλο σε θέση βολής αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κερδίσει μέτρα, έφτασε ορισμένες φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, όμως τη μεγάλη φάση δεν την είχε.

kali emfanisi o mprouma

Ελλάδα – κύπελλο: Το β’ μέρος 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο μοιρασμένο. Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κάνει φάσεις. Αμφότερες οι ομάδες έκαναν αλλαγές, με τον Δέλλα να βάζει νεοαποκτηθέντες για να πάρουν χρόνο και τον Μαρτίνς πιτσιρικάδες για να “ψηθούν”. Στο 65′ η πάσα του Ανδρούτσου βρήκε τον Χασάν που έχασε την ευκαιρία. Όμως η απόκρουση του Μελισσά έδωσε την ευκαιρία στον Βρουσάι από το ριμπάουντνα κάνει το 2-0. Το σκορ σφραγίστηκε στο 85’, όταν χρίστηκε σκόρερ και ο Σισέ, με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ.

Μουρμούρες εκατέρωθεν χωρίς εμφανή λόγο για τον ρέφερι Τσέτσιλα, με βοηθούς τους Δίπλαρη, Μωυσιάδη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Μελίσσας, Μαλής, Βάντερσον, Τζανακάκης, Περέιρα (Αρσούρα 70’), Τσιγγάρας, Λιάβας, Αλβαρες (Μπαρμπόσα 59’), Γιάκολις, Αριγίμπι (Ντάλσιο 70’), Αζάντι (Ματσόλα 59’, Μανθάτης 79’).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Κρίστινσον , Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Πέπε, Μπουχαλάκης (Σουρλής 60’), Τιάγκο Σίλβα (Κάιπερς 73), Βρουσάι (Λοβέρα 73’), Μπρούμα (Ραντζέλοβιτς 60’), Χασάν (Σουντανί 68’).

tria goal sto agrinio o olympiakos

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις